Nieuwe vacatures

31-01-2023

Er staan weer nieuwe vacatures op onze website. Wil jij werken bij de leukste zwembaden van het Groene Hart? Kom dan werken bij Zwembad Batenstein en H2O. 

Wij hebben verschillende vacatures open staan. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zie jij het wel zitten om ons leuke team te komen versterken? Informeer dan snel naar de mogelijkheden. 

De vacatures

Hulpkracht BatensteinBuiten/Horeca

per 1 april zal ons buitenterrein weer openen. Daarom zijn wij per maart op zoek naar hulpkrachten in de horeca om zowel de binnen als buiten ploeg te komen versterken. Ben jij 16 jaar of ouder en wil je wel wat bij verdienen? Klik dan snel op de volgende link en laat het ons weten! Wie weet werk jij straks in het gezelligste team van Woerden (althans dat vinden wij).

https://www.woerdensport.nl/vacature-hulpkracht-batensteinbuiten

 

Zweminstructeur 

Ben jij een gediplomeerd zweminstructeur en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou! Wij zijn per direct op zoek naar flexibel inzetbare zweminstructeurs voor zwembad Batenstein in Woerden en Zwembad H2O in Harmelen. Ben jij nieuwsgierig of deze baan bij je past? Klik dan snel op onderstaande link en solliciteer snel! 

https://www.woerdensport.nl/vacature-zweminstructeur

 

Technisch Facilitair medewerker 

WoerdenSport Zwembaden is op zoek naar een technisch facilitair medewerker voor Zwembad Batenstein, BatensteinBuiten en Recreatiecentrum H2O. Ben jij oplossingsgericht, lijkt het je leuk om in een leuk team van collega’s te komen en zie je een afwisselende werkplek wel zitten? Dan zijn we op zoek naar jou.

Klik op onderstaande link en solliciteer nu! 

https://www.woerdensport.nl/vacature-technisch-facilitair-medewerker

 

Kijk voor de overige vacatures of om een open sollicitatie te sturen op: 

https://www.woerdensport.nl/solliciteren