Zwemles voor vrouwen

Let op: deze activiteit is in zowel zwembad H2O als Batenstein.

Direct naar Rooster Tickets

Leren zwemmen doe je niet voor anderen, maar juist voor jezelf. Je investeert in je eigen vaardigheden, zodat je in de toekomst (samen met je kinderen) kunt genieten van het bewegen en recreëren in het water. Als je het prettig vindt om met uitsluitend vrouwen in het zwembad te zwemmen, dan kun je ervoor kiezen om aan Zwemles voor vrouwen deel te nemen. De instructies worden altijd gegeven door vrouwelijke zweminstructeurs.

Direct inschrijven!

Belangrijke informatie

Gedurende het zwemtraject krijg je de juiste handvatten om op een correcte manier de zwemslagen uit te voeren. Het uitgangspunt is zwemveiligheid, zodat je kunt genieten van een leven lang zwemmen. In overleg met de instructeur bepaal je wat jouw einddoel is, bijvoorbeeld een goede beheersing van een aantal zwemslagen. Uiteraard is het ook mogelijk om een (of meerdere) zwemdiploma’s te behalen.

Als je al ervaring hebt met zwemmen, kun je dit aangeven bij de instructeur. Je wordt dan op zwemvaardigheid getest en krijgt de oefenstof die het beste bij je past.

Bij zwemles voor vrouwens wordt de les ook door een vrouwelijke zweminstructrice gegeven. 

Om te kijken of het wat voor je is kun je eerst een keer komen kijken bij een les. Je kunt dan zien hoe andere vrouwen les krijgen. Als je besluit om mee te gaan doen schrijf je je in voor de wachtlijst.

Ja, nadat je bent ingeschreven via het ‘Mijn WoerdenSport’ account kom je op de wachtlijst te staan. Zodra er een plek vrij is wordt er contact met je opgenomen door een van onze collega’s.

Als je opgeroepen wordt voor zwemles kijkt de zweminstructeur naar je beginniveau en zorgt zij ervoor dat je passende oefenstof krijgt. Je krijgt wekelijks een les van 45 minuten, samen met een aantal andere vrouwen. 

De vorderingen van je zwemlessen worden in het leerlingvolgsysteem bijgehouden. Het leerlingvolgsysteem kun je inzien in je eigen ‘Mijn WoerdenSport’ account.

Bij zwemles werken we met een 4-wekelijks betaalsysteem, waarbij je van tevoren voor 4 zwemlessen betaalt. Mis je één van deze 4 lessen dan wordt het bedrag van deze les in mindering gebracht op de volgende 4-wekenkaart. Geef dan bij de receptie aan wanneer je die les hebt gemist. Je betaalt dan dus 3 in plaats van 4 lessen. Je krijgt per 4-wekenperiode maximaal één les retour.

 

4-baden leskaart Zwemles voor Volwassenen € 62,30
Eenmalig inschrijfgeld € 35,85
Eenmalig zwempas € 8,10

voor overige tarieven kijk hier. 

 • Veilig leren zwemmen
 • Zwemtechniek verbeteren
 • Zwemmen op eigen niveau
 • Zorgeloos zwemmen
 • Zwemmen met alleen vrouwen
 • Zweminstructrice is een vrouw

Zwem je liever op vrijdagochtend en is het voor jou niet van belang om alleen met vrouwen te zwemmen? Kijk dan ook naar de mogelijkheden voor Zwemles voor volwassenen. Daar leer je zwemmen in een groep met zowel mannen als vrouwen en werk je zo toe naar je eigen zwemveiligheid.

 1. Klik op 'Inloggen', rechtsboven op de pagina
 2. Ben je nieuw? Kies dan voor 'registreer'
 3. Klik op 'mijn gegevens' en controleer gezinsleden. Voeg gezinsleden toe via 'Gezin beheren' en schrijf bij belangrijke opmerking van het gezinslid de voorkeursdagen, tijden en/of dat je bij beide zwembaden op de wachtlijst wilt. Let op: de keuze voor de wachtlijst moet nog steeds gemaakt worden, wij zullen bij belangrijke opmerkingen zien dat je voor beide locaties op de wachtlijst wilt inschrijven.
 4. Klik op 'mijn cursussen'
 5. Kies voor 'inschrijven voor cursus'
 6. Kies bij Accommodatie de accommodatie naar keuze dus of Batenstein of H2O
 7. Kies bij 'Wachtlijst of groep' voor de juiste groep

+ Wachtlijst Zwemles voor Vrouwen Batenstein
+ Wachtlijst Zwemles voor Vrouwen H2O
+ Wachtlijst Zwemles voor Volwassenen Batenstein
+ Wachtlijst Zwemles voor Volwassenen H2O

 1. Inschrijfkosten betalen – klik bij op “openstaande kosten betalen” en reken vervolgens de kosten af die in de winkelwagen staan

Inschrijven? Klik hier.

Heb je nog vragen over de Zwemles voor vrouwen? Stuur dan voor zwembad Batenstein een e-mail naar instructie.bsb@woerdensport.nl en voor zwembad H2O een e-mail naar instructie.h2o@woerdensport.nl 

 

Direct een account aanmaken en inschrijven voor Zwemles voor Vrouwen

Wanneer kan ik voor Zwemles voor vrouwen terecht?

Batensteinbad

dag Tijd Bad
Maandag 4 maart 2024 04-03-2024 10:00 – 10:45
Batensteinbad Wedstrijdbad
Batensteinbad Wedstrijdbad

H2O

dag Tijd Bad
Woensdag 6 maart 2024 06-03-2024 10:00 – 10:45
H2O Wedstrijdbad
H2O Wedstrijdbad

Abonnementen & tickets

zwemles voor volwassenen groot.jpg
Zwemles voor Volwassenen 4-wekenkaart
€ 62,30

Bestel nu Zwemles voor Volwassenen 4-wekenkaart
Zwemles voor vrouwen afbeelding.jpg
Zwemles voor Vrouwen 4-wekenkaart
€ 62,30

Bestel nu Zwemles voor Vrouwen 4-wekenkaart