Leren zwemmen doe je niet voor anderen, maar juist voor jezelf. Je investeert in je eigen vaardigheden, zodat je in de toekomst (samen met je kinderen) kunt genieten van het bewegen en recreëren in het water. Als je het prettig vindt om met uitsluitend vrouwen in het zwembad te zwemmen, dan kun je ervoor kiezen om aan Zwemles voor vrouwen deel te nemen. De instructies worden altijd gegeven door vrouwelijke zweminstructeurs.

Gedurende het zwemtraject krijg je de juiste handvatten om op een correcte manier de zwemslagen uit te voeren. Het uitgangspunt is zwemveiligheid, zodat je kunt genieten van een leven lang zwemmen. In overleg met de instructeur bepaal je wat jouw einddoel is, bijvoorbeeld een goede beheersing van een aantal zwemslagen. Uiteraard is het ook mogelijk om een (of meerdere) zwemdiploma’s te behalen.

Als je al ervaring hebt met zwemmen, kun je dit aangeven bij de instructeur. Je wordt dan op zwemvaardigheid getest en krijgt de oefenstof die het beste bij je past.

Wil je deelnemen aan de Zwemles voor vrouwen? Laat het ons even weten via email naar: 

- zwembad Batenstein:  instructie.bsb@woerdensport.nl
Let op, op dit moment worden de Zwemlessen voor vrouwen weer hervat en aangeboden in zwembad Batenstein. Ook kun je in zwembad H2O terecht. Interesse in Zwemles voor vrouwen in zwembad H2O of Batenstein? Stuur even een bericht naar:

- zwembad H2O: instructie.h2o@woerdensport.nl

- zwembad Batenstein:  instructie.bsb@woerdensport.nl

 

Zwemles voor Vrouwen

Tickets

Wanneer kan ik voor Zwemles voor Vrouwen terecht?

H2O

Dag Tijd Locatie
Woensdag 29 juni 2022 10:00 – 10:45 H2O Wedstrijdbad

Batensteinbad

Dag Tijd Locatie
Maandag 27 juni 2022 10:00 – 10:45 Batensteinbad Wedstrijdbad
Volledige rooster bekijken