AquaJoggen

Let op: deze activiteit is in zowel zwembad H2O als Batenstein.

Direct naar Rooster Tickets

Tijdens AquaJoggen maak je gebruik van het drijfvermogen van een wetbelt. Deze wetbelt helpt je te blijven drijven tijdens de verschillende loopoefeningen. De oefeningen verbeteren je uithoudingsvermogen en ontwikkelen spiergroepen die buiten het water minder effectief getraind kunnen worden. Deze work-out is voor iedereen en tevens goed geschikt om te herstellen van een blessure.

Tijdens AquaJoggen maak je gebruik van het drijfvermogen van een wetbelt. Deze wetbelt helpt je te blijven drijven tijdens de verschillende loopoefeningen. De oefeningen verbeteren je uithoudingsvermogen en ontwikkelen spiergroepen die buiten het water minder effectief getraind kunnen worden. Naast de loopoefeningen train je ook de buik, armen en de rompspieren. Tijdens de oefeningen wordt gebruik gemaakt van materialen zoals dumbells, halters en ballen. Hierdoor is het een fullbody workout.

Bij AquaJoggen werk je aan het verbeteren van je uithoudingsvermogen. Ook ga je de spiergroepen ontwikkelen die je buiten het water niet zo goed kan trainen. AquaJoggen is een uitermate geschikte work-out om te herstellen van een blessure.  

Ben jij 16+ dan ben jij van harte welkom bij het AquaJoggen. Het AquaJoggen is voor iedereen die aan zijn of haar uithoudingsvermogen wil werken. Een uitermate geschikte AquaSport om te herstellen van een blessure.

 

Kijk in het rooster voor de eerstvolgende lessen in onze zwembaden Batenstein en H2O. 

Wil je een keer een les bijwonen en niet direct een meerbadenkaart kopen, dat kan. Het is mogelijk om bij de receptie van het zwembad, vlak voor aanvang van de les, een los kaartje te kopen. 

Een los kaartje voor een AquaSport bedraagt € 8,50
Voor alle overige tarieven kijk op onze tarievenpagina. 

Weet je zeker dat je vaker een AquaSport bij ons zwembad wilt gaan volgen? Dan is een meerbadenkaart ideaal voor jou. Een meerbadenkaart kun je kopen bij de recepties van de zwembaden of via de ticketpagina op deze website. Voor al onze AquaSporten kun je een AquaSport Badenkaart kopen. 

Let op
Een zwempas is noodzakelijk om de online aangeschafte badenkaarten te kunnen activeren. U kunt de zwempas bij de receptie van het zwembad voorafgaand aan uw eerste bezoek kopen.

 

Wanneer kan ik voor AquaJoggen terecht?

Batensteinbad

Dag Tijd Bad
Donderdag 20 juni 2024 20-06-2024 09:15 – 10:00
Batensteinbad Wedstrijdbad
Batensteinbad Wedstrijdbad

H2O

Dag Tijd Bad
Maandag 17 juni 2024 17-06-2024 10:00 – 10:45
H2O Wedstrijdbad
H2O Wedstrijdbad
Dinsdag 18 juni 2024 18-06-2024 19:15 – 20:00
H2O Wedstrijdbad
H2O Wedstrijdbad

Abonnementen & tickets

aquafitness-foto.jpg
Aquasport 12 Badenkaart
€ 85,00

Bestel nu Aquasport 12 Badenkaart