Zwemles voor kinderen

Bij de zwembaden Batenstein en H2O kun je kiezen uit verschillende soorten zwemlessen. Om goed zwemonderwijs te kunnen garanderen en waarborgen zijn wij in het bezit van de Licentie Nationale Zwemdiploma's.  Inschrijven op de wachtlijst kan al vanaf 3,5 jaar.

Let op: bij het inschrijven voor de zwemles kies je voor de locatie, de keuze is te maken tussen zwembad Batenstein en H2O. 

Direct inschrijven?

Zwemlesmogelijkheden

Ieder kind is anders en daarom kun je bij ons kiezen uit verschillende zwemlessen. Je kunt kiezen uit Ukkie,  Zwemles-ABC of Zwemles Speciaal. Binnen het Zwemles ABC-pakket ondersteunen we OefenZwemmen en privé zwemmen.

Waarom zwemles bij WoerdenSport?

 • Speelse manier van lesgeven
 • Verschillende zwemlessen, dus altijd een zwemles die bij jouw kind past
 • Online leerlingvolgsysteem met onze mascotte Dukkie
 • Na inschrijving gratis toegang voor je kind bij Familie- en RecreatieZwemmen op zaterdag en zondag in zwembad Batenstein. 
 • Mogelijkheid om zelf te oefenen met zwemles om sneller voortgang te kunnen boeken (uitsluitend voor kinderen die al gestart zijn met zwemles)
 • We beschikken over een NRZ-licentie, dus we werken met gediplomeerde en gekwalificeerde instructeurs in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag 

Inschrijven?

Bekijk onderstaand het stappenplan die je kan volgen om je in te schrijven voor zwemles bij Woerdensport, in het proces maak je een keuze voor wachtlijst en locatie. 

 1. Klik op 'Inloggen', rechtsboven op de pagina
 2. Ben je nieuw? Kies dan voor 'registreer'
 3. Klik op 'mijn gegevens' en controleer gezinsleden. Voeg gezinsleden toe via 'Gezin beheren' en schrijf bij belangrijke opmerking van het gezinslid de voorkeursdagen, tijden en/of dat je bij beide zwembaden op de wachtlijst wilt. Let op: de keuze voor de wachtlijst moet nog steeds gemaakt worden, wij zullen bij belangrijke opmerkingen zien dat je voor beide locaties op de wachtlijst wilt inschrijven.
 4. Klik op 'mijn cursussen'
 5. Kies voor 'inschrijven voor cursus'
 6. Kies bij Accommodatie de accommodatie naar keuze dus of Batenstein of H2O
 7. Kies bij 'Wachtlijst of groep' voor de juiste groep

+ Wachtlijst-A-Batenstein
+ Wachtlijst-A-H2O
+ Wachtlijst-speciaal-Batenstein
+ Wachtlijst- speciaal -H2O

 1. Inschrijfkosten betalen – klik bij jouw kind op “openstaande kosten betalen” en reken vervolgens de kosten af die in de winkelwagen staan

Inschrijven? Klik hier.