Ben je op zoek naar balans en ontspannen inspannen? Zoek je een moment voor jezelf, zodat je de hectische buitenwereld even achter je kunt laten?

Doe dan mee met AquaYoga Body & Mind.

Wat is AquaYoga Body & Mind?

AquaYoga Body & Mind is een les in heerlijk warm water (35 ℃) waarbij yogaseries afgewisseld worden met body & mind training. De oefenreeksen in het warme water helpen je te ontspannen, je lichaam sterker te maken en je body & mind in balans te brengen. Je voelt je letterlijk en figuurlijk gedragen door het warme water.

AquaYoga Body & Mind is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd of niveau. Het maakt niet uit of je wel of niet  bekend bent met yoga, je doet mee op het niveau dat bij jou past.


Waarom AquaYoga, Body & Mind?
  • Yoga is verbinding tussen lichaam en geest door middel van de ademhaling. Hierdoor ontstaat rust en harmonie in je lichaam.
  • De geest wordt getemperd, de spanning uit het lichaam afgevoerd en je lichaam wordt sterker.
  • Altijd op eigen niveau, Yin en Yang, inspanning en ontspanning in balans.

Reserveren


Vanwege beperkte ruimte in het Extra Verwarmde Bad moet voor de AquaYoga Body & Mind les worden gereserveerd. 

Annuleren


Is het onverwachts toch niet mogelijk om mee te doen aan de AquaYoga Body & Mind les, dan is online annulering tot 24 uur vóór aanvang van de les mogelijk. Annuleren kan uitsluitend via het 'Mijn WoerdenSport' account. 

Let op: 

Voor het reserveren van een AquaYoga Body & Mind les is een WoerdenSport account noodzakelijk. Via dit account reserveer én betaal je direct voor de les. Vragen? Loop even langs de receptie van zwembad Batenstein voor een handleiding voor het activeren (of aanmaken) van je WoerdenSport account.

Een zwempas is noodzakelijk om de online aangeschafte badenkaarten te kunnen activeren. U kunt de zwempas bij de receptie van het zwembad voorafgaand aan uw eerste bezoek kopen. 

Een zwempas is noodzakelijk om de online aangeschafte badenkaarten te kunnen activeren. U kunt de zwempas bij de receptie van het zwembad voorafgaand aan uw eerste bezoek kopen. 

Reserveer direct voor AquaYoga Body & Mind lessen

 

Benieuwd naar de tarieven klik dan op onderstaande button: 

Tarieven

 

Aqua Yoga Body & Mind

Abonnementen & tickets

Aquayoga
AquaYoga Body&Mind 12-badenkaart
€ 117,00

Bestel nu AquaYoga Body&Mind 12-badenkaart
Aquayoga
AquaYoga Body&Mind losse les
€ 11,70

Reserveer nu AquaYoga Body&Mind losse les

Wanneer kan ik voor Aqua Yoga Body & Mind terecht?

Volledige rooster bekijken