BorstcrawlChallenge

Tijdens deze Challenge (met een persoonlijk programma) leer je in tien lessen de techniek van de borstcrawl aan of je leert je techniek te verbeteren.

Ook uitermate geschikt om te trainen voor een triathlon! 

Als je meedoet aan de BorstcrawlChallenge mag je tweemaal per week gratis banen zwemmen in zwembad H2O (in Harmelen). Daarnaast krijg je een superleuke clinic van een professionele coach. Bij de cursus zit naast de clinic ook een onderwateropname inbegrepen.

Er zijn drie niveaus en tijdstippen waarop gezwommen kan worden:
- Starters (kunnen nog geen borstcrawl zwemmen)
- Beginners (kunnen 1 à 2 banen borstcrawl zwemmen)
- Gevorderden (kunnen al meerdere banen borstcrawl zwemmen)

De BorstcrawlChallenge wordt op donderdagavond van 20.00 tot 21.00 uur gegeven en op zaterdag van 12.30 tot 13.30 uur en 13.30 tot 14.30 uur. 

Hoe kun je je aanmelden?
Als je wilt deelnemen aan de BorstcrawlChallenge, kun je je aanmelden via de gele button aan de onderzijde van deze pagina. Als er een nieuwe BorstcrawlChallenge start, krijg je via de email een uitnodiging om je in te schrijven voor de Challenge. Schrijf je dan snel in, want alleen de eerste inschrijvers kunnen deelnemen aan de Challenge. Om zoveel mogelijk zwemmers de kans te geven mee te doen, kun je maximaal eenmaal per seizoen (van september tot juli) meedoen aan de BorstcrawlChallenge.

Meld je direct aan en ontvang (zodra de Challenge start) een uitnodiging om je in te schrijven

 

 

Nieuw -- Nieuw -- Nieuw -- Nieuw -- Nieuw -- Nieuw -- Nieuw -- Nieuw -- Nieuw -- Nieuw -- Nieuw -- Nieuw 

 

Opfriscursus BorstcrawlChallenge

Vanaf april bieden we in zwembad Batenstein nieuwe BorstcrawlChallenge trainingen aan. Het zijn losstaande lessen die gereserveerd kunnen worden om de techniek van de borstcawl weer op te vijzelen. Onder begeleiding wordt in een uur gewerkt aan het verbeteren van de techniek én conditie. Zo worden in een zeer kort tijdsbestek techniek en conditie weer op niveau gebracht. Natuurlijk kan de training ook worden gebruikt als voorbereiding voor een (open water) wedstrijd of een triatlon. Er kunnen per les maximaal 12 zwemmers deelnemen. 

Bekijk hier alle informatie en reserveer direct