Zaalverhuur

Let op: wij verhuren alleen zalen bij onze locatie H2O.


Zoek jij een geschikte ruimte voor je vergadering, feest of een groot evenement? Dan ben je bij Recreatiecentrum H2O op het juiste adres. Binnen onze locatie hebben we meerdere zalen die zijn te verhuren voor verschillende soorten evenementen. Onderstaand nemen we je mee in de opties die we hebben, de service die we erbij verlenen en enkele impressies van de ruimtes. 

Evenementen bij Woerdensport

De zalen worden regelmatig afgehuurd voor verschillende soorten evenementen, door de grootte van de zalen zijn dit zowel kleine als grote evenementen. Bij WoerdenSport verzorgen wij bijvoorbeeld de volgende evenementen:

Buiten de kantoordeur vergaderen, een cursus organiseren of iedereen uitnodigen voor een teambuilding, het kan bij ons allemaal!

Van a tot z verzorgen wij jouw cursus of vergadering. Onze zalen zijn 150m2. De ruimte kan worden verkleind voor een gezelliger sfeer bij kleinere groepen of juist groots gemaakt worden tot 450 m2.

Onze catering wordt tot in de puntjes verzorgd. We werken met lokale leveranciers om aan al jouw wensen te voldoen.

Kom eens langs! We zijn heel eenvoudig bereikbaar met goede parkeergelegenheid.

Grote en kleine feesten met gezelligheid en persoonlijke zorg. Ons team staat voor je klaar.

Of je nu de verjaardag van je dochter of het tienjarig bestaan van jouw bedrijf wilt vieren, we maken van elk evenement een geweldige herinnering.

Voor een gezellig feest hebben we een zaal met eigen bar. Ook een lunchbuffet of koffie receptie verzorgen wij graag. Maak je liever meer kabaal? Dat mag ook! Als jij de muziek kiest, maken wij een gave disco van één van onze zalen.

We bieden verschillende mogelijkheden voor kinderfeesten. Wil je alleen de zaal huren en van onze heerlijke producten/ons heerlijke aanbod in de horeca gebruik maken? Dat kan! Informeer naar de mogelijkheden via een e-mail naar: verhuur@woerdensport.nl

Heb je grootse ruimte nodig voor jouw plannen? Zoals een symposium, een beurs of theaterproductie? We hebben 450m2!

Graag maken we van onze zalen één grote ruimte. We hebben onder andere een podium, een HD-beamer en groot scherm. Maar ook een tribune of marktstallen zijn mogelijk. Vertel ons jouw grootse plan en we denken graag mee.

Ook jouw catering wensen worden tot in de puntjes verzorgd.

Heb jij een eigen sportbedrijf maar geen goede locatie? Kom eens vrijblijvend langs en we kunnen samen kijken óf en hoe wij jouw sportactiviteiten in de zalen plaats kunnen laten vinden.

Door de mogelijkheid om de zalen op te splitsen of juist als een of twee grote zalen te gebruiken, zijn de zalen uitermate geschikt voor tentoonstellingen, workshops of beurzen. Zo hebben wij verschillende beurzen die jaarlijks terugkeren. Maar ook voor een eenmalig gebruik is een offerte opvragen geheel vrijblijvend.

 

Tarieven van de zalen 

Onze ruime zalen zijn voor eindeloos veel doeleinden in te richten. De drie zalen zijn apart te gebruiken, ieder 150 m2. De zalen kunnen ook worden samengevoegd tot 450 m2 voor een groots evenement of beurs. Van vergaderen met uw team tot een dansuitvoering met 300 gasten.

De basis zaalhuur is als volgt opgebouwd.

1 zaal

Prijs

Dagdeel van 4 uren - maandag tot en met vrijdag

€ 60,00

Dagdeel van 4 uren - zaterdag en zondag

€ 75,00

Feestavond van acht tot middernacht – vrijdag, zaterdag of zondag

€ 92,50


Alle prijzen zijn exclusief BTW. Voor het huren van meerdere zalen en/of meerdere dagdelen in één keer maken we graag een persoonlijke offerte.  De weergegeven prijzen zijn tot 1-1-2025 geldig. 

Welke service biedt Woerdensport?

H2O kan uw evenement van alle mogelijke gemakken voorzien. Mis je iets wat onderstaand niet te zien is dan kan je altijd via het onderstaande contactblok vragen naar de mogelijkheden. Onze services zijn onder andere:

  • Muziek installatie (Mengpaneel aansluiting laptop/telefoon)
  • Lichtinstallatie (Gekleurde lampen op aansluiting muziek)
  • Podium (28 m2 of groter met rok en podiumtrap)
  • HD beamer en vast scherm (alleen in zaal 3)
  • Mobiel scherm en beamer
  • Verrijdbare flipover (Inclusief papier)

Contact

Alles is mogelijk! Vraag naar de mogelijkheden via: sales@woerdensport.nl