BatensteinBuiten

BatensteinBuiten vanaf maandag 1 april dagelijks geopend. Kijk in onze agenda voor meer informatie.

Wat is BatensteinBuiten?

BatensteinBuiten is de grootste spetter-, sport- en speelplaats in de regio Woerden en is gratis toegankelijk. In BatensteinBuiten vind je een waterspeeltuin (spraypark) met verwarmd water (28⁰ Celsius), een 12 holes midgetgolfbaan, een verjaardagshut (voor kinderfeestjes), een klim- en klauterplaats, een zandspeelplaats, een airtrampoline (van 12 bij 6 meter), een trampoline, schommels, een tokkel/kabelbaan, een tafeltennis tafel en een levensgroot schaakspel. Er is ook een sportplein met onder andere (Aqua)bootcamp, calisthenics en freerun-mogelijkheden. Voor de veiligheid is het speelterrein geheel omheind. BatensteinBuiten is ideaal voor een dagje uit met de kinderen, een kinderfeestje of gewoon om even lekker een uurtje te komen spelen.

Klik hier voor een sfeerimpressie van BatensteinBuiten. 

Midgetgolf 12 holes
Midgetgolf 12 holes
Borg voor batjes
Borg voor batjes
Openingstijden
Openingstijden
Tarieven
Tarieven
Kinderfeestjes
Kinderfeestjes

Agenda

Kijkles mei
27 mei 2024 – 2 juni 2024

Kijkles mei

Lees meer
22 juni 2024 om 10:00 – 17:00 Zomermarkt in BatensteinBuiten
2 juli 2024 – 5 juli 2024 De Zwem4daagse 2024 in Batenstein
15 juli 2024 – 18 juli 2024 Zwem4daagse in H2O - juli 2024
Bekijk alles

Je kunt vanaf zaterdag 1 april 2024 weer in BatensteinBuiten komen spelen. BatensteinBuiten is tijdens de zomermaanden (april t/m september 2024) geopend. Wij zijn dagelijks open van 09.00 - 18.00 uur. Tijdens de winterperiode onderhouden wij de tuin en speelattributen. 

BatensteinBuiten is gratis voor individuen.

Midgetgolf per persoon: € 5,65 per rondje van 12 holes.

Borg voor batjes en pingpong balletjes: € 5,00.

Heb je specifieke vragen betreffende de huur of reservering van BatensteinBuiten neem dan gerust contact met ons op via receptiebatenstein@woerdensport.nl.

 • Consumpties: Consumpties zijn verkrijgbaar bij diverse uitgiftepunten in de speeltuin. Zelf eten en drinken meenemen is niet toegestaan, omdat wij met de opbrengsten van de horeca de tuin onderhouden.
 • Muziek: Vanwege mogelijke overlast bij gasten is het afspelen van muziek zowel op je mobiel als op een box niet toegestaan.
 • Opruimen: Gelieve al het afval gelijk in de prullenbakken en ook graag de speel -en zitplek opruimen.
 • Betreden op eigen risico: WoerdenSport is niet aansprakelijk voor verlies, schade en/of diefstal van eigendommen en/of lichamelijk letsel in en om dit terrein.
 • Roken: Vanwege het feit dat dit een kinderspeelplaats is, is roken niet toegestaan.
 • Begeleiding: Voor alle kinderen tot 12 jaar is begeleiding verplicht.
 • Materialen: Als er zaken kapot zijn graag melden bij het personeel. Ook vragen wij om de spullen die buiten staan met respect te behandelen zodat het heel blijft.
 • Toezichthouders: Ten alle tijde zijn de gasten verplicht instructies van de medewerkers op te volgen, dit is voor de veiligheid van BatensteinBuiten en van de medewerkers.
 • Huisdieren: Er zijn geen dieren toegestaan in BatensteinBuiten met uitzondering van zorghonden.
 • Servies: Glas en aardewerk mag niet voorbij het terras mee genomen worden, daar voorbij mag er alleen karton en plastic. Dit is veiliger voor iedereen.
 • Respect: In deze accommodatie gaan wij respectvol met elkaar om. Geen enkele vorm van vechten, intimidatie, discriminatie, grof taalgebruik en ander overschrijdend gedrag is toegestaan of wordt geaccepteerd.

Nieuws

BatensteinBuiten sluit een uur eerder op zaterdag 15 juli.

Buiten

11-07-2023
BatensteinBuiten sluit een uur eerder op zaterdag 15...

Lees verder