Overzicht vacatures

Teamcoördinator Frontoffice 

Als Teamcoördinator Frontoffice ben jij de contactpersoon tussen de verschillende afdelingen en de receptie. Je onderhoudt intensief contact met receptiemedewerkers en met de administratie en ook heb je veel contact met klanten. Je beheerst de softwaretaken m.b.t. de receptieafdelingen en waar nodig spring je zelf bij achter de receptie. Je coördineert ook de samenwerking tussen de receptiemedewerkers onderling en met de andere afdelingen binnen de organisatie.

Bekijk de vacature 

Horecamedewerker 

Onze horecamedewerkers voorzien de gasten die in Eten & Drinken komen van een hapje en drankje. Servicegerichtheid zit in hun natuur en zij vinden het leuk om een gezellig gesprek met de gasten aan te gaan. Is deze functio jou op het lijf geschreven? 

Bekijk de vacature

Zweminstructeur

Onze zweminstructeurs werken met veel geduld en inzet aan de zwemvaardigheden van de kinderen die bij ons zwemles volgen. Ons team bestaat uit zweminstructeurs met een eigen expertise en zij zijn van alle leeftijden. En juist dat maakt het zo leuk om bij ons te werken! Wil je meer weten over het werken als instructeur?

Bekijk de vacature


Zweminstructeur (weekend)

Onze zweminstructeurs werken met veel geduld en inzet aan de zwemvaardigheden van de kinderen die bij ons zwemles volgen. Ons team bestaat uit zweminstructeurs met een eigen expertise en zij zijn van alle leeftijden. En juist dat maakt het zo leuk om bij ons te werken! Zoek jij iets voor de weekenduren dan is deze functie wellicht iets voor jou.  Wil je meer weten over het werken als instructeur? 

Bekijk de vacature 


Toezichthouder (weekend)

Vind jij het ook zo belangrijk dat iedereen moet kunnen sporten en recreëren op een veilige manier? Als toezichthouder draag jij bij aan de zwemveiligheid en -plezier van onze gasten. Je werkt vooral rondom de zwembaden. Onze toezichthouders werken met veel geduld en inzet en zien er op toe dat mensen zich veilig in het water kunnen bewegen en recreëren. Samen met een team aan enthousiaste collega’s is het jouw taak om te zorgen dat er niemand kopje onder gaat.

Bekijk de vacature


Open sollicitatie

WoerdenSport is altijd op zoek naar nieuwe collega's! Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Laat het ons weten en misschien werk jij straks ook bij de leukste zwembaden in het Groene Hart!  

Stuur een open sollicitatie