Overzicht vacatures

 

Meerdere zweminstructeurs

Geen opleiding tot zweminstructeur gevolgd? Wij bieden ook opleidingen aan!

Ben jij zweminstructeur of zou jij in de toekomst graag als zweminstructeur aan de slag willen? Bij ons is dat mogelijk!

Wij zijn op zoek naar meerdere zweminstructeurs. Wij kunnen je een opleiding voor zweminstructeur aanbieden én je kunt direct al bij ons aan de slag. Ook als je op zoek bent naar een leuke bijbaan of alleen in het weekend wil werken is dat mogelijk!

Bekijk de vacatureHoreca medewerkers 

voor minimaal 15 uur per week

voor de horecagelegenheden Batenstein Eten & Drinken en H2O Eten & Drinken in onze zwembaden in Woerden en Harmelen.

Ben jij representatief, klantgericht, betrouwbaar en heb je een dienstverlenende, positieve en proactieve instelling. Ben je minimaal 18 jaar en kun je ook werken in de avonden en weekenden, solliciteer dan nu. Ervaring in de horeca en een diploma sociale hygiëne is een pré.

Bekijk de vacature

 

 

Meerdere hulpkrachten horeca

voor de horeca gelegenheden Batenstein Eten & Drinken en H2O Eten & Drinken in onze zwembaden in Woerden en Harmelen.

Ben jij representatief, klantgericht, betrouwbaar en heb je een dienstverlenende, positieve en pro-actieve instelling. Ben je minimaal 16 jaar en wil je graag naast je school bijverdienen in de weekenden, solliciteer dan nu.

Bekijk de vacature

 

 

Meerdere hulpkrachten BatensteinBuiten

tijdens het BatensteinBuiten seizoen (half maart tot en met begin september)

voor ons spetter-, sport- en spraypark BatensteinBuiten.

Ben jij representatief, klantgericht, betrouwbaar en heb je een dienstverlenende, positieve en pro-actieve instelling. Ben je minimaal 16 jaar en wil je graag naast je school bijverdienen in de weekenden en de vakanties, solliciteer dan nu.

Bekijk de vacature

 

 

Open sollicitatie

WoerdenSport is altijd op zoek naar nieuwe collega's! Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Laat het ons weten en misschien werk jij straks ook bij de leukste zwembaden in het Groene Hart!  

Stuur een open sollicitatie