UkkieZwemmen

Let op: deze activiteit is alleen in zwembad Batenstein.

Direct naar Rooster Tickets

UkkieZwemmen is speciaal voor baby’s, peuters en natuurlijk de ouders of opa’s en oma’s. Stap voor stap worden de ukkies door oefeningen en spelletjes vertrouwd gemaakt met water. Bij UkkieZwemmen ga je zingen, water druppelen op het hoofdje van je baby en leert je baby ontspannen drijven en trappelen met de voetjes. Je baby kan zich in het water heerlijk bewegen en dat is goed voor de fysieke ontwikkeling. Samen bewegen in het water maakt de vertrouwensband tussen jullie nóg sterker, omdat je samen voortdurend contact maakt. Samen met andere moeders is het ook nog eens heel gezellig én kan je kindje nieuwe vriendjes maken.

Belangrijke informatie

UkkieZwemmen is uitermate geschikt om jouw kindje watervrij te maken. Naast dat het samen bewegen in het water goed is voor de ontwikkeling van het kind en jullie vertrouwensband, zit deze les ook vol met oefeningen waardoor het kind vertrouwd raakt met water. We bevelen het UkkieZwemmen dan ook aan iedereen aan. Het is een goede voorbereiding op het A-traject die na het UkkieZwemmen gestart kan worden. 

UkkieZwemmen is er voor verschillende leeftijden. Je kunt al starten als je baby 6 weken oud is! Je kindje leert steeds nieuwe vaardigheden en kan na afloop van het UkkieZwemmen direct instromen bij de zwemles. Let in het rooster goed op welk tijdstip voor jouw kindje geschikt is. 

UkkieZwemmen is op dinsdag- en donderdagochtend in zwembad Batenstein. De tijden zijn afhankelijk van de leeftijd van je kindje.

09.00 - 9.30 uur UkkieZwemmen voor ukkies < 6 maanden
09.30 - 10.00 uur UkkieZwemmen voor ukkies van 6 tot 12 maanden
10.00 - 10.30 uur UkkieZwemmen voor ukkies van 12 tot 24 maanden
10.30 - 11.00 uur UkkieZwemmen voor ukkies van 2 jaar
11.00 - 11.30 uur UkkieZwemmen voor ukkies van 3 jaar

 

Kijk op het volledige rooster voor alle details. Kijk voor je bezoek aan het zwembad ook altijd even in het rooster, want soms vervalt een les eenmalig. 

UkkieZwemmen is uitsluitend in zwembad Batenstein mogelijk. Voor deze les worden het extra verwarmde bad en het recreatiebad ter beschikking gestelt. 

Ben jij benieuwd of de door jouw gekozen les in het extra verwarmde bad plaatsvindt? kijk dan in het algemene rooster. 

Wil je een keer een les bijwonen en niet direct een meerbadenkaart kopen, dat kan. Het is mogelijk om bij de receptie van het zwembad, vlak voor aanvang van de les, een los kaartje te kopen. 

Een los kaartje voor het UkkieZwemmen bedraagt € 9,85

1 begeleider en kind krijgen met dit kaartje toegang tot het zwembad.
Willen beide ouders / verzorgers meedoen met het UkkieZwemmen dan koop je een extra RecreatieZwemmen kaartje.

Voor alle overige tarieven kijk op onze tarievenpagina. 

Weet je zeker dat je vaker bij het UkkieZwemmen aanwezig gaat zijn? Dan is een meerbadenkaart ideaal voor jou. Een meerbadenkaart kun je kopen bij de recepties van de zwembaden of via de ticketpagina op deze website. Voor het UkkieZwemmen kun je de 'UkkieZwemmen 12-Badenkaart' kopen. Deze UkkieZwemmen meerbadenkaart is uitsluitend voor het UkkieZwemmen te gebruiken. 

Let op
Een zwempas is noodzakelijk om de online aangeschafte badenkaarten te kunnen activeren. U kunt de zwempas bij de receptie van het zwembad voorafgaand aan uw eerste bezoek kopen.

Tijdens de schoolvakanties (behalve de zomer- en kerstvakantie) is vaak (niet altijd, raadpleeg het rooster) in Zwembad Batenstein op dinsdag- en donderdagochtend een UkkieZwemmen Instuif. Kom met je Ukkie naar het UkkieZwemmen én neem tegelijkertijd zijn of haar broertjes en/of zusjes ook gezellig mee naar het zwembad!

Tijden

09.00 – 09.30 uur:      UkkieZwemmen voor baby’s van 6 weken tot 6 maanden
09.30 – 10.00 uur:      UkkieZwemmen voor baby’s van 6 tot 12 maanden
10.00 – 10.30 uur:      UkkieZwemmen voor baby’s van 12 tot 24 maanden
10.30 – 11.00 uur:      UkkieZwemmen voor peuters van 2 jaar
11.00- 11.30 uur:        UkkieZwemmen voor peuters van 3 jaar

Meer informatie over UkkieZwemmen Instuif vind je via onderstaande button: 

UkkieZwemmen Instuif

Wanneer kan ik voor UkkieZwemmen terecht?

Abonnementen & tickets

UkkieZwemmen afbeelding.jpg
Ukkiezwemmen 12-badenkaart
€ 98,50

Bestel nu Ukkiezwemmen 12-badenkaart