KinderFeestje

Vier jouw kinderfeest bij zwembad Batenstein of BatensteinBuiten.

 

Samen met jouw vrienden en vriendinnen lekker spelen in het water, een wedstrijdje doen van de glijbaan, samen door de stroomversnelling, lekker swingen tijdens het DiscoZwemmen of gewoon lekker springen, klauteren of midgetgolfen in BatensteinBuiten. Het kan allemaal bij Zwembad Batenstein in Woerden.

Zoek jij een leuk kinderfeestje in het Groene Hart dan ben je bij ons aan het goede adres.

 

Bereikbaarheid

Zwembad Batenstein ligt aan de rand van Woerden en is met de auto, fiets of het openbaar goed te bereiken. Vanaf het centraal station loop je, gedeeltelijk door het Bredius park, in een kwartier naar het zwembad. Ook bij de locatie is genoeg parkeergelegenheid. Kom je met een elektrische fiets? Dan kan je deze ook opladen bij een van de oplaadpunten. Woerden ligt zo’n 10 minuten met de trein van Utrecht Centraal.

 

Leeftijd

Ben jij in het bezit van een A-diploma dan kan jij kiezen uit alle feestjes. Maar ook voor de kinderen zonder een A-diploma, is er keuze uit verschillende soorten partijtjes.

 

Al onze feestjes zijn een combinatie van een leuke activiteit en samen eten.

Ben jij benieuwd geworden naar alle kinderfeestjes bij Batenstein en BatensteinBuiten, lees dan snel verder.

 

KinderFeestjes in zwembad Batenstein

Ben jij bijna jarig, of wil je graag een feestje organiseren om een andere reden? Kom samen met je vriendjes en vriendinnetjes zwemmen in zwembad Batenstein en maak er samen een onvergetelijke dag van.

Je kunt bij ons kiezen uit een ZwemFeestje, DiscoFeestje of een DiscoFeest met een live DJ.

 

ZwemFeestje

Kies jij voor een zwemfeestje bij zwembad Batenstein, dan kies je voor een onvergetelijke dag samen met je vriendjes en vriendinnetjes. Je komt zwemmen en spelen in zwembad Batenstein. Wie glijdt het snelste van de glijbaan af?
Van zwemmen krijg je trek dus aansluitend kan jij samen met je vriendjes en vriendinnetjes aan de voor jouw gereserveerde en gedekte tafel terecht. Het feestje is inclusief een frietje, snack, drinken en een ijsje.

Tarief: € 16,25 p.p.

Dit zwemfeestje kan je vieren op zaterdag tussen 11.00 – 15.00 uur

 

ZwemFeestje met Disco

Een ZwemFeestje met Disco is zó leuk! Heerlijk zwemmen en swingen in zwembad Batenstein.

Ben jij op zoek naar een kinderdisco feest? Of wil jij jouw feestje nog spectaculairder maken en komen zwemmen en dansen tegelijkertijd? Dit is zeker mogelijk tijdens ons DiscoFeestje.

Organiseer jouw feestje samen met zwembad Batenstein en maak er een onvergetelijke avond van.

Je bent van harte welkom op vrijdag vanaf 18.00 uur.

Bij aanvang nemen jullie direct plaats aan de speciaal voor jou gedekte tafel en kunnen jullie samen genieten van een heerlijk menu bestaande uit een frietje, snack, drinken en een ijsje. Na het eten kunnen jullie het zwembad bestormen en heerlijk zwemmen en swingen. Tijdens het DiscoFeestje is er muziek en wordt het zwembad verlicht door discolampen (er is geen live DJ).

Tarief: € 16,25 p.p.

Kies je voor dit feestje? Selecteer dan op het keuzeformulier 'ZwemFeestje'. 

 

DiscoFeestje met live DJ

Wil je toch liever een DiscoFeestje met een echte DJ, dan is dat ook mogelijk! Enkele malen per jaar komt onze vaste DJ draaien en maakt er een groot feest van! Tijdens deze avonden is het mogelijk om een DiscoFeestje met live DJ te organiseren. 

DiscoFeestje met live DJ arrangement (entree + eten), frietje, snack, drinken en ijsje: € 18,50

Het DiscoFeestje met DJ kan gedurende onderstaande tijden gevierd worden: 
Vrijdag vanaf 18.00 uur (alleen op de door ons aangegeven data)

Vraag naar de eerst volgende data voor DiscoZwemmen met DJ in de opmerkingen in het aanvraagformulier.

Voor alle ZwemFeestjes geldt: *De genoemde prijzen zijn per kind. Ouders betalen de normale entreeprijs en kunnen in de horeca los bijbestellen. Eten kan uitsluitend voorafgaand of na het zwemmen (dus niet tussendoor). Voor deelname aan een kinderfeestje is A-diploma vereist.

 

Kinderfeestjes in BatensteinBuiten

Heb jij nog geen A-diploma, of wil jij gewoon liever een buiten feestje? Dan ben je in ons buitenspeelterrein aan het goede adres. BatensteinBuiten ligt direct naast het zwembad Batenstein in Woerden en is een groot omheind speelpark met o.a. een airtrampoline, klim- en klauterattributen, een zandspeelplaats, schommels en als het mooi weer is staat ons spraypark ook aan. Kortom BatensteinBuiten staat voor gegarandeerde pret. Wil jij graag jouw kinderfeestje organiseren in BatensteinBuiten en samen met je vriendjes en vriendinnetjes je uitleven dan kun je uit twee soorten feestjes kiezen.

Let op: onderstaande feestjes kunnen alleen worden gereserveerd tijdens het openingsseizoen van BatensteinBuiten (april tot oktober). 
Vraag bij de reservering naar de mogelijkheden m.b.t. de verjaardagshut!


SpeelFeestje

Wil jij lekker komen spelen in BatensteinBuiten en lekker eten in onze horecagelegenheid Eten & Drinken. Dat kan. Wij zorgen dat er een leuke tafel voor jou en je vriendjes en vriendinnetjes klaar staat. Wil je direct beginnen met eten of eerst even lekker spelen? Je mag het zelf aangeven bij de reservering. Wij zorgen dat er een lekker menu bestaande uit een frietje, snack, drinken en een ijsje voor je klaar staat.

Tarief: € 12,95 p.p.

 

MidgetgolfFeestje

Wist je dat we in Woerden ook een hele mooie 12-holes midgetgolfbaan hebben? In ons buitenterrein hebben wij de mogelijkheid om te komen midgetgolfen. Wil jij midgetgolfen tijdens jouw kinderfeestje? Dan is dit zeker mogelijk. Het MidgetgolfFeestje geeft jouw de mogelijkheid om lekker buiten te spelen in BatensteinBuiten, 1 ronde te spelen op de 12-holes midgetgolfbaan en daarna nog lekker eten samen met je vriendjes en vriendinnetjes aan de voor jouw special gedekte tafel. Het menu bestaat uit een frietje, snack, drinken en een ijsje.

Tarief: € 17,25 p.p.

Voor alle feestjes in BatensteinBuiten geldt: *De genoemde prijzen zijn per kind. Ouders kunnen in de horeca los bijbestellen.

 

Reserveer tijdig, minimaal een week van tevoren. 

Direct een kinderfeestje aanvragen

 

Op zoek naar een leuke uitnodiging voor je feestje in Batenstein? Download hieronder de juiste versie voor jouw feestje!  

Download hier je uitnodiging voor het ZwemFeestje

Download hier je uitnodiging voor je DiscoFeestje

 

Drukfouten en wijzigingen voorbehouden.