Zwemles voor volwassenen

Let op: deze activiteit is allen in zwembad H2O.

Direct naar Rooster Tickets

Veel mensen hebben in het verleden een zwemdiploma behaald, maar soms zijn mensen met het zwemtraject gestopt vanwege angst of een blessure. Er zijn ook mensen die nooit hebben leren zwemmen. Iedereen die wil leren zwemmen of de zwemtechniek wil verbeteren is welkom bij Zwemles voor volwassenen.

Direct inschrijven!

Belangrijke informatie

Gedurende het zwemtraject krijg je de juiste handvatten om op een correcte manier de zwemslagen uit te voeren. Het uitgangspunt is zwemveiligheid, zodat je kunt genieten van een leven lang zwemmen. In overleg met de instructeur bepaal je wat jouw einddoel is, bijvoorbeeld een goede beheersing van een aantal zwemslagen. Uiteraard is het ook mogelijk om een (of meerdere) zwemdiploma’s te behalen.

Als je al ervaring hebt met zwemmen, kun je dit aangeven bij de instructeur. Je wordt dan op zwemvaardigheid getest en krijgt de oefenstof die het beste bij je past.

Om te kijken of het wat voor je is kun je eerst een keer komen kijken bij een les. Je kunt dan zien hoe andere cursisten les krijgen. Als je besluit om mee te gaan doen, schrijf je je in voor de wachtlijst.

Ja, nadat je bent ingeschreven via het eigen ‘Mijn WoerdenSport’ account kom je op de wachtlijst te staan. Zodra er een plek vrij is wordt er contact met je opgenomen door een van onze collega’s.

Als je opgeroepen wordt voor zwemles kijkt de zweminstructeur naar je beginniveau en zorgt ervoor dat je passende oefenstof krijgt. Je krijgt wekelijks een les van 45 minuten, samen met een aantal andere volwassenen.

De vorderingen van je zwemlessen worden in het leerlingvolgsysteem bijgehouden. Het leerlingvolgsysteem kun je inzien door naar het eigen ‘Mijn WoerdenSport’ account te gaan.

Bij zwemles werken we met een 4-wekelijks betaalsysteem, waarbij je van tevoren voor 4 zwemlessen betaalt. Mis je één van deze 4 lessen dan wordt het bedrag van deze les in mindering gebracht op de volgende 4-wekenkaart. Geef dan bij de receptie aan wanneer je die les hebt gemist. Je betaalt dan dus 3 in plaats van 4 lessen. Je krijgt per 4-wekenperiode maximaal één les retour.

 

4-baden leskaart Zwemles voor Volwassenen € 62,30
Eenmalig inschrijfgeld € 35,85
Eenmalig zwempas € 8,10

voor overige tarieven kijk hier. 

 • Veilig leren zwemmen
 • Zwemtechniek verbeteren
 • Zwemmen op eigen niveau
 • Zorgeloos zwemmen

Als je het prettig vindt om met uitsluitend vrouwen te zwemmen, dan kun je ervoor kiezen om aan Zwemles voor vrouwen deel te nemen. De instructies worden altijd gegeven door vrouwelijke zweminstructeurs.

 1. Klik op 'Inloggen', rechtsboven op de pagina
 2. Ben je nieuw? Kies dan voor 'registreer'
 3. Klik op 'mijn gegevens' en controleer gezinsleden. Voeg gezinsleden toe via 'Gezin beheren' en schrijf bij belangrijke opmerking van het gezinslid de voorkeursdagen, tijden en/of dat je bij beide zwembaden op de wachtlijst wilt. Let op: de keuze voor de wachtlijst moet nog steeds gemaakt worden, wij zullen bij belangrijke opmerkingen zien dat je voor beide locaties op de wachtlijst wilt inschrijven.
 4. Klik op 'mijn cursussen'
 5. Kies voor 'inschrijven voor cursus'
 6. Kies bij Accommodatie de accommodatie naar keuze dus of Batenstein of H2O
 7. Kies bij 'Wachtlijst of groep' voor de juiste groep

+ Wachtlijst Zwemles voor Vrouwen Batenstein
+ Wachtlijst Zwemles voor Vrouwen H2O
+ Wachtlijst Zwemles voor Volwassenen Batenstein
+ Wachtlijst Zwemles voor Volwassenen H2O

 1. Inschrijfkosten betalen – klik bij op “openstaande kosten betalen” en reken vervolgens de kosten af die in de winkelwagen staan

Inschrijven? Klik hier.

Heb je nog vragen over de Zwemles voor vrouwen? Stuur dan voor zwembad Batenstein een e-mail naar instructie.bsb@woerdensport.nl en voor zwembad H2O een e-mail naar instructie.h2o@woerdensport.nl 

 

Direct een account aanmaken en inschrijven voor zwemles

Wanneer kan ik voor Zwemles voor volwassenen terecht?

H2O

Dag Tijd Bad
Vrijdag 24 mei 2024 24-05-2024 11:00 – 11:45
H2O Wedstrijdbad
H2O Wedstrijdbad

Abonnementen & tickets

zwemles voor volwassenen groot.jpg
Zwemles voor Volwassenen 4-wekenkaart
€ 62,30

Bestel nu Zwemles voor Volwassenen 4-wekenkaart
Zwemles voor vrouwen afbeelding.jpg
Zwemles voor Vrouwen 4-wekenkaart
€ 62,30

Bestel nu Zwemles voor Vrouwen 4-wekenkaart