Veel mensen hebben in het verleden een zwemdiploma behaald, maar soms zijn mensen met het zwemtraject gestopt vanwege angst of een blessure. Er zijn ook mensen die nooit hebben leren zwemmen. Iedereen die wil leren zwemmen of de zwemtechniek wil verbeteren is welkom bij Zwemles voor volwassenen.

 

Direct inschrijven!

Gedurende het zwemtraject krijg je de juiste handvatten om op een correcte manier de zwemslagen uit te voeren. Het uitgangspunt is zwemveiligheid, zodat je kunt genieten van een leven lang zwemmen. In overleg met de instructeur bepaal je wat jouw einddoel is, bijvoorbeeld een goede beheersing van een aantal zwemslagen. Uiteraard is het ook mogelijk om een (of meerdere) zwemdiploma’s te behalen.

Als je al ervaring hebt met zwemmen, kun je dit aangeven bij de instructeur. Je wordt dan op zwemvaardigheid getest en krijgt de oefenstof die het beste bij je past.

Kennis maken

Om te kijken of het wat voor je is kun je eerst een keer komen kijken bij een les. Je kunt dan zien hoe andere cursisten les krijgen. Als je besluit om mee te gaan doen, schrijf je je in voor de wachtlijst.

Wachtlijst

Nadat je bent ingeschreven via het eigen ‘Mijn WoerdenSport’ account kom je op de wachtlijst te staan. Zodra er een plek vrij is wordt er contact met je opgenomen door een van onze collega’s.

De zwemles

Als je opgeroepen wordt voor zwemles kijkt de zweminstructeur naar je beginniveau en zorgt ervoor dat je passende oefenstof krijgt. Je krijgt wekelijks een les van 45 minuten, samen met een aantal andere volwassenen. Je betaalt vooraf per periode van 4 weken.

Leerlingvolgsysteem

De vorderingen van je zwemlessen worden in het leerlingvolgsysteem bijgehouden. Het leerlingvolgsysteem kun je inzien door naar het eigen ‘Mijn WoerdenSport’ account te gaan.

Tarieven zwemles

Een 4-wekenkaart voor de zwemles voor volwassenen kost € 59,90 (voor 4 lessen van 45 minuten.) Wij werken met een 4-wekelijks betaalsysteem, waarbij je van tevoren voor 4 zwemlessen betaalt. Mis je één van deze 4 lessen dan wordt het bedrag van deze les in mindering gebracht op de volgende 4-wekenkaart. Geef dan bij de receptie aan wanneer je die les hebt gemist. Je betaalt dan dus 3 in plaats van 4 lessen.  Je krijgt per 4-wekenperiode maximaal één les retour.

Voordelen van Zwemles voor volwassenen
  • Veilig leren zwemmen
  • Zwemtechniek verbeteren
  • Zwemmen op eigen niveau
  • Zorgeloos zwemmen
Zwemles voor vrouwen

Als je het prettig vindt om met uitsluitend vrouwen te zwemmen, dan kun je ervoor kiezen om aan Zwemles voor vrouwen deel te nemen. De instructies worden altijd gegeven door vrouwelijke zweminstructeurs.

Vragen? 

Heb je nog vragen over de zwemles voor volwassenen? Stuur dan voor zwembad Batenstein een e-mail naar instructie.bsb@woerdensport.nl en zwembad H2O een e-mail naar instructie.h2o@woerdensport.nl 

 

Inschrijven voor Zwemles voor volwassenen

Je kunt je inschrijven voor Zwemles voor volwassenen via een account van WoerdenSport. Maak eerst een klantaccount aan via onze website. Meld je vervolgens binnen het klantaccount bij 'Mijn cursussen' aan als cursist via de knop ‘Nieuwe cursist’. Je naam staat dan 2x onder elkaar, een keer als hoofdklant en een keer als cursist. De cursist (onderste naam) kun je nu inschrijven voor zwemles voor volwassenen en je kunt direct de inschrijfkosten (€ 34,45 exclusief zwempas) voldoen. Let op, de inschrijving is pas voltooid als je de inschrijfkosten hebt voldaan! De zwempas ( à € 7,80) kun je bij de receptie van het zwembad kopen. Het inschrijfgeld en de paskosten worden niet geretourneerd. 

Direct een account aanmaken en inschrijven voor zwemles

Zwemles voor volwassenen

Abonnementen & tickets

zwemles voor volwassenen groot.jpg
Zwemles voor Volwassenen 4-wekenkaart
€ 59,90

Bestel nu Zwemles voor Volwassenen 4-wekenkaart
Zwemles voor vrouwen afbeelding.jpg
Zwemles voor Vrouwen 4-wekenkaart
€ 59,90

Bestel nu Zwemles voor Vrouwen 4-wekenkaart

Wanneer kan ik voor Zwemles voor volwassenen terecht?

H2O

dag Tijd Bad
Vrijdag 8 december 2023 08-12-2023 11:00 – 11:45
H2O Wedstrijdbad
H2O Wedstrijdbad
Volledige rooster bekijken