Een groot deel van de tijd dat je bij ons werkt, ben je als zweminstructeur bezig met je passie: kinderen leren zwemmen. Onze zweminstructeurs werken met veel geduld en inzet aan de zwemvaardigheden van de kinderen die bij ons zwemles volgen. Ons team bestaat uit zweminstructeurs met een eigen expertise en zij zijn van alle leeftijden. En juist dat maakt het zo leuk om bij ons te werken! Wil je meer weten over het werken als instructeur? Lees dan nu verder.

Voor onze zwembaden Batenstein in Woerden en H2O in Harmelen zijn wij op zoek naar:

 

Zweminstructeurs
(ca. 20 uur)


Wat mag je gaan doen?

Als zweminstructeur begeleid je onze gasten bij diverse zwemactiviteiten. Je bereidt de zwemlessen voor, houdt de voortgang van de kinderen in de gaten en onderhoudt contact met de ouders. Ook is er de mogelijkheid om aqualessen te verzorgen. Tijdens de recreatieve uren ga je ook toezicht houden. Samen met je collega’s zorg je voor een schoon zwembad en draag je bij aan een plezierig en vooral veilig verblijf van onze gasten.


Wat verwachten we van jou?

  • Een flexibele, positieve en proactieve houding.
  • Goede communicatieve vaardigheden.
  • Betrouwbaar, klantgericht en representatief.
  • Je bent flexibel inzetbaar, met de nadruk op weekend-, middag- en avonduren.
  • Je spreekt goed Nederlands.
  • Je bent een gediplomeerd zweminstructeur.
  • Bij onze zwembaden beschikken al onze werknemers over een verklaring omtrent gedrag (VOG) die voldoet aan de eisen van WoerdenSport.

 

Wat kunnen wij jou bieden?

Een afwisselende functie in een gezellige en dynamische omgeving met ruim 50 leuke collega’s. Goede coaching, begeleiding en persoonlijke ontwikkeling. WoerdenSport Zwembaden vindt het belangrijk dat onze medewerkers een goede balans tussen werk en privé behouden en er is grote mate van ondernemend denken en handelen mogelijk. Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO zwembaden. Na werktijd zelf nog even een frisse duik nemen? Ook dat is bij ons mogelijk.

Begeleiding

Zweminstructeurs die bij ons starten krijgen vanaf de eerste dag begeleiding van een van onze twee coaches. Dit zijn zeer ervaren zweminstructeurs die ervoor zorgen dat jij op een fijne manier wegwijs wordt gemaakt in onze organisatie. Daarnaast kun je – als jij het prettig vindt – ook bij hen terecht voor advies over het geven van zwem- en/of aqualessen.


Persoonlijke ontwikkeling

Ook als je langer bij ons werkzaam bent, zorgen wij ervoor dat jij je blijft ontwikkelen. Samen met je coach bekijk je regelmatig of jij nog op het juiste pad zit. Wil je breder inzetbaar zijn of juist een specifieke les gaan geven? Dan ga jij samen met je coach kijken naar opleidingsmogelijkheden, zodat jij de werkzaamheden kunt doen waar je de meeste energie van krijgt!

Zien we je snel?
Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten over WoerdenSport of deze functie? Kijk dan op www.woerdensport.nl/solliciteren. Voor vragen kun je contact opnemen met Robert Lander via 06-86826035. Solliciteren kan direct via het sollicitatieformulier op onze website of per email naar yolanda.lagrand@woerdensport.nl

Solliciteer direct