AquaMama

Let op: deze activiteit is alleen in zwembad Batenstein.

Direct naar Rooster Tickets

Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Speciaal voor aanstaande moeders bieden wij AquaMama aan. Je gaat onder deskundige leiding lekker bewegen in het water en houdt je conditie op een ontspannen manier op peil. Door de opwaartse druk van het water voel je je gewichtloos en door te bewegen in het water blijven je spieren en gewrichten soepel. Daarnaast is het gunstig voor de bloedsomloop van jou én je baby. Je zwemt samen met dames die net als jij een kindje verwachten, dus behalve fit en soepel blijven is het ook erg gezellig. Doe je ook mee?

Bij AquaMama werk je op een ontspannen manier aan je conditie. AquaMama heeft een positieve invloed op de bloedsomloop van jou en je baby. Tijdens AquaMama ben je ook met ademshalingsoefeningen bezig. Voel de connectie met jouw kindje.

AquaMama is er voor alle zwangere vrouwen. 
Een leuke aquales waar je samen met een groep zwangere vrouwen werkt aan jouw conditie. 

Elke AquaMama les duurt 45 minuten. 

Kijk voor alle lestijden in het rooster. 

Wil je een keer een les bijwonen en niet direct een meerbadenkaart kopen, dat kan. Het is mogelijk om bij de receptie van het zwembad, vlak voor aanvang van de les, een los kaartje te kopen. 

Een los kaartje voor een AquaSport bedraagt € 8,50
Voor alle overige tarieven kijk op onze tarievenpagina. 

Weet je zeker dat je vaker een AquaSport bij ons zwembad wilt gaan volgen? Dan is een meerbadenkaart ideaal voor jou. Een meerbadenkaart kun je kopen bij de recepties van de zwembaden of via de ticketpagina op deze website. Voor al onze AquaSporten kun je een AquaSport Badenkaart kopen. 

Let op
Een zwempas is noodzakelijk om de online aangeschafte badenkaarten te kunnen activeren. U kunt de zwempas bij de receptie van het zwembad voorafgaand aan uw eerste bezoek kopen.

 

De meerbadenkaart van AquaMama is niet te gebruiken bij het UkkieZwemmen. Voor UkkieZwemmen geldt een ander tarief en dus een andere meerbadenkaart. 

Wanneer kan ik voor AquaMama terecht?

Batensteinbad

Dag Tijd Bad
Maandag 17 juni 2024 17-06-2024 19:00 – 19:45
Batensteinbad Recreatiebad
Batensteinbad Recreatiebad

Abonnementen & tickets

aquafitness-foto.jpg
Aquasport 12 Badenkaart
€ 85,00

Bestel nu Aquasport 12 Badenkaart