Let op, je kunt je op dit moment niet inschrijven voor de cursus ZeemeerminZwemmen.
Alle cursussen zitten vol!

Heb jij je A- en B-diploma en wil je als een echte zeemeermin of zeemeerman door het water bewegen met een prachtige zeemeerminnenstaart? Doe dan mee met onze cursus ZeemeerminZwemmen.

Bij de cursus start je met de basisbeginselen van het zwemmen met een zeemeerminnenstaart, zoals het aan- en uittrekken van de staart, hoe je mooie slagen maakt en hoe de draai om de lengte-as wordt uitgevoerd. Als je dit beheerst ga je werken aan je snelheid, conditie en diepte en gaan we verder in op de techniek van het zwemmen onder water, waarbij een echte onderwaterwereld wordt gecreëerd.

Aan het eind van de cursus ontvang je van ons een unieke onderwater film van jou met je zeemeerminnenstaart én een certificaat.

De cursus vindt plaats op zondag in Batenstein en bestaat uit 8 lessen. Tijdens de lessen kun je gebruik maken van onze staarten en vinnen. Het is ook mogelijk om je eigen staart en/of vin mee te nemen.

Programma

8.15 – 9.00 uur (de kinderen worden om 8.00 uur in de zwemzaal verwacht in verband met het uitzoeken en aantrekken van de staart).
8.00 – 8.15 uur: Staart aantrekken
8.15 – 9.00 uur: ZeemeerminZwemmen

Aantal kinderen per groep

Elke groep bestaat uit maximaal 8 kinderen.

Vereisten

A- en B-diploma en tussen de 7 en 10 jaar oud.

Proefles

Lijkt het je ook leuk om deel te nemen aan de cursus, maar wil je graag eerst ervaren of het iets voor je is? Dat kan! Stuur een email naar zeemeerminzwemmen@woerdensport.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op over de mogelijkheden!

 

 

ZeemeerminZwemmen

Wanneer kan ik voor ZeemeerminZwemmen terecht?

Volledige rooster bekijken