Openingstijden

 

Let op!

  • Op donderdag 2 december vervalt het banenzwemmen (11.00 - 14.00 uur) in zwembad H2O. 
  • Op zondag 19 december vervalt het recreatiezwemmen (12.00 - 15.00 uur) in zwembad Batenstein.
  • Op maandag 10 januari 2022 zijn de zwembaden gesloten in verband met een medewerkersdag. 

Vanaf dinsdag 11 januari 2022 wijzigen de tijden van een aantal aqualessen en -activiteiten. Bekijk dus het rooster voorafgaand aan je bezoek aan het zwembad!

 

Openingstijden

Werk aan je conditie met een van onze energieke aqualessen, banenzwemmen of geniet met je hele familie van een middag recreatiezwemmen of familiezwemmen. Bekijk het volledige aanbod van zwembad Batenstein en zwembad H2O in het rooster.

Kijk voorafgaand aan je bezoek aan het zwembad altijd even in het rooster of de betreffende activiteit doorgaat. Soms vervalt een activiteit eenmalig. 

 

Toegangskaarten aankopen

Via MijnWoerdenSport kun je zelf toegangskaarten aankopen en op je zwempas laten bijschrijven. Online (via MijnWoerdenSport) kun je alleen meerbadenkaarten kopen. Wil je een los toegangskaartje kopen? Deze zijn te koop bij de receptie van de zwembaden. Bij de receptie van het zwembad kun je ook nog steeds meerbadenkaarten kopen.  

 

Tarieven

Bekijk alle tarieven van zwembad Batenstein en zwembad H2O.

 

Kluisjes

In onze zwembaden zijn kluisjes in de garderobe aanwezig om je spullen/kleding in op te bergen. In zwembad Batenstein heb je voor het gebruik van de kluisjes een muntstuk van € 1,00 nodig. In zwembad H2O heb je voor het gebruik van de kluisjes een muntstuk van € 0,50 nodig. De muntstukken krijg je na het openen van je kluisje weer terug. 

 

Maatregelen Covid-19

Er hoeft niet te worden gereserveerd voor toegang in de zwembaden Batenstein en H2O. Voorafgaand aan het zwemmen kun je je ook weer omkleden in de garderobe.

Lees de Covid-19 maatregelen door voorafgaand aan je bezoek aan het zwembad.

 

Huisregels

Kijk hier voor de huisregels in onze zwembaden.