Openingstijden

 

Tijdens de herfstvakantie is er een vakantierooster met extra recreatiezwemmen en Halloween DiscoZwemmen. Bekijk hier de extra activiteiten. Je kunt de extra activiteiten ook in het rooster op de website terugvinden; het rooster wordt automatisch aangepast. Zwemlessen, aqualessen en banenzwemmen gaan gewoon door!

Let op: 
- Zwembad Batenstein is op woensdag 27 oktober gesloten in verband met de activiteiten rondom de Koeiemart. Zwembad H2O blijft wel geopend. 
- BanenZwemmen (11.00 - 14.00 uur) in zwembad H2O vervalt op donderdag 21 oktober.  

 


Openingstijden

Werk aan je conditie met een van onze energieke aqualessen, banenzwemmen of geniet met je hele familie van een middag recreatiezwemmen of familiezwemmen. Bekijk het volledige aanbod van zwembad Batenstein en zwembad H2O in het rooster.

Kijk voorafgaand aan je bezoek aan het zwembad altijd even in het rooster of de betreffende activiteit doorgaat. Soms vervalt een activiteit eenmalig. 

 

Toegangskaarten aankopen

Via MijnWoerdenSport kun je zelf toegangskaarten aankopen en op je zwempas laten bijschrijven. Online (via MijnWoerdenSport) kun je alleen meerbadenkaarten kopen. Losse toegangskaartjes zijn te koop bij de receptie van de zwembaden. Bij de receptie van het zwembad kun je ook nog steeds meerbadenkaarten kopen.  

 

Tarieven

Bekijk alle tarieven van zwembad Batenstein en zwembad H2O.

 

Kluisjes

In onze zwembaden zijn kluisjes in de garderobe aanwezig om je spullen/kleding in op te bergen. In zwembad Batenstein heb je voor het gebruik van de kluisjes een muntstuk van € 1,00 nodig. In zwembad H2O heb je voor het gebruik van de kluisjes een muntstuk van € 0,50 nodig. De muntstukken krijg je na het openen van je kluisje weer terug. 

 

Maatregelen Covid-19

Er hoeft niet te worden gereserveerd voor toegang in de zwembaden Batenstein en H2O. Voorafgaand aan het zwemmen kun je je ook weer omkleden in de garderobe.

Lees de Covid-19 maatregelen door voorafgaand aan je bezoek aan het zwembad.

 

Huisregels

Kijk hier voor de huisregels in onze zwembaden.