De Reptielenshow in H2O

30 april 2024 om 10:30 – 14:15

De Reptielenshow

30 april 2024 in H2O

Kom op dinsdag 30 april naar de reptielenshow van Roel.
Tijdens deze interactieve en educatieve show leer jij alles over de reptielen die Roel meeneemt. Met respect voor het dier kun jij enkele reptielen aanraken, bekijken en misschien zelfs met ze op de foto. Roel heeft jarenlange ervaring met (on)gewervelde en exotische dieren. Tijdens deze geweldige show zal hij alles vertellen over enkele reptielen en geleedpotigen die hij meeneemt. Op een speelse manier leer jij op deze manier heel veel van deze dieren en de omgeving waar zij in leven. Kom en leer, ervaar, zie en voel deze kleine reptielen. Maak kennis met het onbekende, leer de reptielenwereld van a tot z.

Tijden van de shows:

Reptielenshow van 10.30 tot 12.45 uur.

  • Eerste show van 10.30 tot 11.30 uur. Let op, show 1 is vol. Wil jij verzekerd zijn van een plekje kom dan naar show 2.

Van 11.30 tot 11.45 uur gunnen wij Roel en de dieren een moment van pauze.

  • Tweede show van 11.45 tot 12.45 uur.

Zwemmen

Aansluitend aan De Reptielenshow kun je een heerlijke frisse duik nemen in het zwembad. Het RecreatieZwemmen vindt plaats van 11.30 tot 14.15 uur.

Tickets

De Reptielenshow + zwemmen: € 9,50

De Reptielenshow + zwemmen + kinderfrietje en ranja: € 12,50

Uitsluitend De Reptielenshow: € 5,05

Uitsluitend zwemmen: € 5,05

Let op:

De bovengenoemde prijzen zijn alleen voor kinderen tot 16 jaar. We raden de show aan voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar.

Foto’s worden aan het einde van de show door de eigen ouders en/of begeleiders gemaakt. De show is uitsluitend voor kinderen.

Bij het RecreatieZwemmen mogen kinderen met een A-diploma zonder bandjes en begeleiding het zwembad betreden. Kinderen zonder A-diploma zijn verplicht zwembandjes te dragen en begeleidt te worden door een volwassene met zwemdiploma.

Wil jij zeker zijn van jouw plekje bij de reptielenshow? Vul dan nu het onderstaande formulier in en verzeker jezelf van een plekje. Betalen doe je op de dag zelf bij de receptie van het zwembad. Op de dag zelf binnenlopen om te kijken of er nog plek is, is natuurlijk ook altijd mogelijk!