Openingstijden BatensteinBuiten

BatensteinBuiten is het gehele jaar te betreden. In de winterperiode hanteren wij geen openingstijden en is het terrein uitsluitend toegankelijk als onze horecagelgenheid Eten & Drinken open is. Gedurende de winterperiode zijn enkele speeltoestellen wellicht buiten gebruik i.v.m. met onderhoudswerkzaamheden. Het betreden van het terrein is op eigen risico. Gedurende het zomerseizoen (vanaf ca. april tot oktober) heeft BatensteinBuiten wel eigen openingstijden en zullen alle speeltoestellen in gebruik zijn. Mits er urgent onderhoud gedaan moet worden. Houd deze pagina in de gaten voor de openingstijden in de zomerperiode. 

BatensteinBuiten is dagelijks geopend van 09.00 - 18.00 uur.

 

Aangepaste openingstijden. 

Let op: op onderstaande data zijn onze openingstijden aangepast: 

Vrijdag 21 juni:  BatensteinBuiten is gesloten tot 13.00 uur i.v.m. de opbouw van de zomermarkt. 
In de middag is BatensteinBuiten toegankelijk, houd rekening met een andere situatie dan dat je normaal gewend bent. 

Zaterdag 22 juni: BatensteinBuiten is geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Het spraypark is gesloten. Je kunt wel gebruikmaken van alle andere faciliteiten en natuurlijk de zomermarkt bezoeken! 

Woensdag 7 augustus: BatensteinBuiten is tot 13.00 gesloten. In de middag kun je weer heerlijk komen spelen. 

 

 

*Let op: bij geen tot weinig bezoekers door slecht weer is het mogelijk dat BatensteinBuiten rond 16.00 uur haar deuren sluit. Bij twijfel neem contact op met de receptie van eht zwembad: 0348 - 413 657