Vacature horecamedewerkers

Ben jij iemand die zich verantwoordelijk voelt voor een warm welkom van je gasten in een mooie horeca omgeving, met leuke collega’s en vele leuke, nieuwe ontwikkelingen?

WoerdenSport is de exploitant van de zwembaden ‘Batenstein’ in Woerden en ‘H2O’ in Harmelen. WoerdenSport is opgezet door betrokken inwoners die zich ten doel stelt deze zwembaden toegankelijk te houden voor haar inwoners door een transparant, renderend en effectief zwembadbeheer met een grote maatschappelijke betrokkenheid en gezonde financiële kaders. 

Voor de horeca gelegenheden Batenstein Eten & Drinken en H2O Eten & Drinken in onze zwembaden in Woerden en Harmelen zoeken wij 

Horeca medewerkers (m/v)

voor mininaal 15 uur per week


Ben jij representatief, klantgericht, betrouwbaar en heb je een dienstverlenende, positieve en proactieve instelling. Ben je minimaal 18 jaar en kun je ook werken in de avonden en weekenden, solliciteer dan nu. Ervaring in de horeca en een diploma sociale hygiëne is een pré.

Wat mag je gaan doen?

Je zorgt er vooral voor dat onze gasten een plezierig verblijf hebben in onze horeca. Zo begroet je de gasten hartelijk en neem je met een glimlach de bestellingen op en zorgt voor de afhandeling hiervan. Dit houdt in dat je drankjes schenkt en kleine gerechten bereidt in de keuken. Tenslotte reken je deze af via ons kassasysteem. Voor een goede kwaliteit ben je bekend met onze  hygiëne en gedragsregels. Het goed schoonhouden van de horeca is daarin een belangrijk onderdeel.

Wij bieden

Een mooie, zelfstandige en afwisselende functie in een leuke en dynamische omgeving met veel ruimte voor inbreng van ideeën. WoerdenSport heeft goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Zwembaden. 

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Kijk hier voor meer informatie over WoerdenSport Zwembaden. Voor vragen kun je contact opnemen met Gérard Kroese, Hoofd Horeca, 06-83524563.

Wij ontvangen graag zo spoedig mogelijk jouw sollicitatie met CV. Solliciteren kan direct via het sollicitatieformulier op onze website of per brief naar: WoerdenSport Zwembaden, T.a.v. Gérard Kroese, Van Helvoortlaan 40, 3443 AP Woerden.

Solliciteer direct