Onze horecamedewerkers voorzien de gasten die in Eten & Drinken komen van een hapje en drankje. Servicegerichtheid zit in hun natuur en zij vinden het leuk om een gezellig gesprek met de gasten aan te gaan. Ze werken achter de bar en maken als een ware barista een heerlijke echte bonenkoffie klaar. Wordt er een Cafe Amaretto of Cafe Heavenly Hazel gevraagd? Voor onze horecamedewerkers is dat geen enkel probleem. De drankjes en gerechten die zij serveren ziet er altijd prachtig uit! Het werken in Eten & Drinken is erg veelzijdig, want naast onze twee eetgelegenheden hebben we in H2O een aantal zalen die worden verhuurd voor diverse events. Is deze functie jou op het lijf geschreven? Lees dan snel verder.

Voor onze zwembaden Batenstein in Woerden en H2O in Harmelen zijn wij op zoek naar een:

Horecamedewerker

(ca. 20 uur)

Wat mag je gaan doen?

Als horecamedewerker bij WoerdenSport Zwembaden leg jij onze gasten in de watten. Je zorgt dat het onze klanten aan niks ontbreekt en dat zij voor, na of tijdens het recreëren of sporten kunnen genieten van een heerlijk kopje koffie, thee of lekkere maaltijd. Je helpt bij alle voorkomende werkzaamheden in Batenstein en H2O Eten & Drinken. Ook tijdens verschillende evenementen en feesten in onze zalen ben jij inzetbaar. Dit alles doe jij natuurlijk samen met een gastvrij en servicegericht team aan collega’s.

 

Wat verwachten we van jou?

  • Een dienstverlenende, positieve en proactieve instelling
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Betrouwbaar, klantgericht en representatief
  • Flexibel inzetbaar
  • Je bent minimaal 18 jaar

 

Wat kunnen wij jou bieden?

Een afwisselende functie in een gezellige en dynamische omgeving met veel ruimte voor inbreng van ideeën. WoerdenSport heeft goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Zwembaden Na werktijd zelf nog even een frisse duik nemen? Ook dat is bij ons mogelijk.

 

Zien we je snel?

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten over WoerdenSport of deze functie? Kijk dan op onze website www.woerdensport.nl/solliciteren of solliciteer nu! Voor vragen kun je contact opnemen met Robert Lander via 06-86826035. Solliciteren kan direct via het sollicitatieformulier op onze website of per email naar yolanda.lagrand@woerdensport.nl

 

 

Solliciteer direct