Het magazine '100 jaar zwemmen in Woerden'

08-11-2023

Bestel het magazine '100 jaar zwemmen in Woerden' nu ook online. 

Er zijn rondom de zwembaden een aantal jubilea die bij elkaar zijn gekomen in 2023. Zo vond zo’n 100 jaar geleden de eerste singeltocht in Woerden plaats, bestaat het Batensteinbad 50 jaar en het Recreatiecentrum H2O 20 jaar. WoerdenSport viert, door corona vertraagd, 5 jaar exploitatie van de zwembaden Batenstein en H2O. Ter wille van de jubilea viert WoerdenSport 100 jaar georganiseerd zwemmen in de gemeente Woerden.

WoerdenSport heeft deze jubilea en de afgelopen 100 jaar in een magazine samengevoegd en 14 oktober jl. aan het publiek gepresenteerd. Een magazine over de historie van Woerden, hoe het zwemmen ooit begon en alle zwemplassen en -baden passeren de de revue. Ook het heden en de toekomst blijven zeker niet onbesproken in het magazine. Kortom een geweldig samenkomst van artikelen, teksten, historische foto's en nieuwe voorspellingen over het zwemleven in de gemeente Woerden.

Ben jij ook zo benieuwd naar het magazine en wil jij dit collecter's item lezen en bewaren? Bestel jouw exemplaar dan nu via communicatie@woerdensport.nl of kom naar zwembad Batenstein of H2O en haal jouw exemplaar bij een van de recepties op.

De prijs van het magazine bedraagt € 6,-

Bestel je het magazine online informeer dan naar de verzendkosten via bovenstaand e-mailadres. Zodra jouw bestelling bij ons binnenkomt, ontvang je de betaalinformatie en zetten wij jouw bestelling in gang.

Deel jouw foto vooral op social media met de #100jaarzwemmeninWoerden en tag onze zwembaden!