Voorjaarsmarkt & opening BatensteinBuiten

1 april 2023 om 10:00 – 17:00

Let op:

Wegens de weersomstandigheden is de voorjaarsmarkt iets eerder afgelopen.
Natuurlijk is iedereen vanaf morgen van harte welkom in BatensteinBuiten. Het seizoen is begonnen!????

Op zaterdag 1 april (geen grap) zullen wij op feestelijke wijze BatensteinBuiten weer openen

De opening zal door middel van een leuke en sfeervolle voorjaarsmarkt gevierd worden. In Batenstein en BatensteinBuiten zullen tal van leuke kraampjes en tafeltjes aanwezig zijn. Ook zullen er leuke speciale acties gedurende de dag plaatsvinden. 

Tijdens deze gezellige markt zal de eigen horecagelegenheid Eten & Drinken voor heerlijke versnaperingen zorgen. Ook kunnen er buiten heerlijke poffertjes besteld worden bij de poffertjeskraam. Er zullen meer dan 50 standhouders aanwezig zijn met allemaal eigen en verschillende producten. Denk hierbij aan creatieve artikelen, verzorgingsproducten, kleding, maar ook aan spelletjes en leuke activiteiten om te doen. 

Alle bezoekers van de voorjaarsmarkt die zich graag willen inschrijven op de wachtlijst voor zwemles bij Batenstein of H2O kunnen dit tijdens hun bezoek kosteloos doen. Uitleg over de inschrijving is bij de eigen kraam van WoerdenSport te verkrijgen. Op dit moment worden kinderen vanaf een leeftijd van 5+ opgeroepen rekening houdend met de datum van inschrijving. Inschrijven vanaf 3,5 jaar wordt dan ook aangeraden. Heb je hier vragen over stel deze gerust vóór inschrijving aan de kraam of via communicatie@woerdensport.nl

De actie is uitsluitend geldig voor de bezoekers van de voorjaarsmarkt. De inschrijving geldt voor Zwem-ABC, Turbo, Specials, volwassen en vrouwen zwemles. De paskosten behoren niet tot deze actie. 

Tijden: 10.00 - 17.00 uur
Locatie: BatensteinBuiten 
Entree: Gratis

BatensteinBuiten zal na 1 april dagelijks geopend zijn van 10.00 tot 19.00 uur