Wat ga jij bijdragen?

Welke afdelingen zijn er en wat kun je op deze afdelingen aan werkzaamheden verwachten?

Zwembad

Een groot deel van de tijd dat je bij ons werkt, ben je als zweminstructeur bezig met je passie: kinderen leren zwemmen. Onze zweminstructeurs werken met veel geduld en inzet aan de zwemvaardigheden van de kinderen die bij ons zwemles volgen. Zij zien het als een overwinning als ‘hun’ kinderen het zwemdiploma halen. De zweminstructeurs die het leuk vinden, verzorgen bij ons ook aqua- en zwemlessen voor volwassenen. Ons team bestaat uit zweminstructeurs met een eigen expertise en zij zijn van alle leeftijden. En juist dat maakt het zo leuk om bij ons te werken! Wil je meer weten over het werken als instructeur of ben je nog niet opgeleid voor zweminstructeur, maar zou je wel graag aan de slag willen? Klik hier!

Receptie

Onze receptionistes zijn eerste aanspreekpunt voor onze bezoekers. Zij verwelkomen bezoekers vriendelijk en met een glimlach. Ze zijn de spin in het web, want naast het verkopen van toegangskaartjes en het beantwoorden van telefonische vragen verrichten zij een groot aantal administratieve werkzaamheden voor alle activiteiten die in het zwembad plaatsvinden. Zij vinden het leuk om met veel taken tegelijkertijd bezig te zijn. Zo houden ze de scores bij van kinderen in de zwemlessen, staan ze een bezoeker aan de balie vriendelijk te woord en vergeten zij niet om nog even een telefonisch bericht aan een van onze collega’s door te geven. Zij zijn van alle markten thuis!

Horeca

Onze horecamedewerkers voorzien de gasten die in Eten & Drinken komen van een hapje en drankje. Servicegerichtheid zit in hun natuur en zij vinden het leuk om een gezellig gesprek met de gasten aan te gaan. Ze werken achter de bar en maken als een ware barista een heerlijke echte bonenkoffie klaar. Wordt er een Cafe Amaretto of Cafe Heavenly Hazel gevraagd? Voor onze horecamedewerkers is dat geen enkel probleem. De drankjes en gerechten die zij serveren ziet er altijd prachtig uit! Het werken in Eten & Drinken is erg veelzijdig, want naast onze twee eetgelegenheden hebben we in H2O een aantal zalen die worden verhuurd voor diverse events. We hebben functies op verschillende niveaus, dus ook als je nog geen ervaring hebt kun je bij ons terecht. Bijvoorbeeld in ons team van  hulpkrachten waarbij je regelmatig toezicht mag houden in BatensteinBuiten.

Technische Dienst

Onze collega’s van de Technische Dienst zorgen er 24 uur per dag, 7 dagen per week en 12 maanden per jaar voor dat de zwembaden/panden in optimale staat zijn. Van het groot onderhoud in de baden tot het ophangen van een bewegwijzeringsbordje. Zij draaien hun hand er niet voor om! Zo kunnen alle gasten in een prettige en veilige omgeving hun sport/vrije tijd beoefenen.

Administratie

Voor het beheer van twee zwembaden, twee horecagelegenheden en een buitenspeeltuin zijn veel administratieve werkzaamheden noodzakelijk. Bij onze collega’s op de administratieve afdeling is dus altijd genoeg te doen. Zij werken met verschillende software, zoals VConsyst en Unit4. Onze administratieve medewerkers zijn nauwkeurig en zorgen voor betrouwbare rapportages. Maar er wordt natuurlijk ook altijd even tijd gemaakt voor wat gezelligheid en voor een heerlijk dropje (of meerdere) kun je altijd bij hen terecht!

Marketing, Communicatie & Sales

Op onze afdeling Marketing, Communicatie & Sales zijn onze collega’s hard aan het werk om het brede aanbod van WoerdenSport onder de aandacht te brengen. Het zoeken naar de beste promotie kanalen vinden deze collega’s het leukste wat er is. Met het grote aanbod aan zwem-, aqualessen, horeca en buitenspeeltuin is er altijd wel een product, les of evenement dat extra aandacht verdient. Daarnaast coördineren zij de evenementen en  zijn onze collega’s op deze afdeling het aanspreekpunt voor de verhuur van de zalen. Zij werken, net als vele andere collega’s, afwisselend in Batenstein en H2O.

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Kijk hier of er vacatures voor je bij zitten. Hebben we op dit moment geen vacatures, maar wil je wel graag bij ons komen werken? Stuur je open sollicitatie naar Robert Lander via robert.lander@woerdensport.nl of solliciteer direct via onze website. Als wij van mening zijn dat jij goed in ons team past, komen we er wel uit!

Wat krijg je ervoor terug?

  • Werken in een klein dynamisch bedrijf met ruim 50 gezellige collega’s
  • Een grote mate van ondernemend denken en handelen
  • Korte lijnen en veel ruimte voor eigen initiatief
  • Jaarlijks een budget beschikbaar voor opleiding en trainingen
  • Persoonlijke ontwikkeling beschouwen wij als vanzelfsprekend
  • Salariëring conform CAO Zwembaden
  • Sporten op je werk