Praktische zaken

Praktische zaken over de eerste zwemles in Batenstein en H2O  

Omkleden

Je kunt je zoon/dochter voorafgaand aan iedere les omkleden in een van de grote kleedkamers. Als moeder meegaat kan dit in de dameskleedkamer en als vader meegaat in de herenkleedkamer (i.v.m. de meezwemlessen/zwemclub). De kinderen blijven in de kleedkamer wachten tot ze voor de les worden opgehaald door een zwemonderwijzer.

In verband met hygiëne geven wij er de voorkeur aan dat ouders/verzorgers niet meelopen naar de douches. Wil je wel een keer meelopen, dan kan dat uiteraard. We zijn begaan met het milieu, dus we geven er de voorkeur aan als je een paar (schone) slippers meebrengt van huis of op blote voeten meeloopt naar binnen. Toch liever schoenhoesjes? Dat kan, we verkopen plastic schoenhoesjes bij de receptie voor € 0,30.

Als de les is afgelopen worden de kinderen door de instructeur weer teruggebracht naar de kleedkamer en kun je jouw zoon/dochter hier weer ophalen.

Eerste les meezwemmen bij nieuwe groepen

Veel kinderen stromen in bij een zwemlesgroep. Het kan echter ook voorkomen dat je kind start in een zwemlesgroep met kinderen die allemaal voor het eerst starten. Als je kind start in een volledig nieuwe groep, dan laten we je dit tijdig weten. In dat geval mag een van de ouders/verzorgers de eerste zwemles meezwemmen met het kind. Op deze manier raakt je kind op een prettige manier vertrouwd met de badjuf/-meester en de wijze waarop les wordt gegeven.

Het meezwemmen is eenmalig en de daaropvolgende weken kun je plaatsnemen in Batenstein Eten & Drinken. Als dit voor je kind een te grote stap blijkt, dan is het geen probleem om nog enkele lessen in de zwemzaal mee te blijven kijken. Het is wel de bedoeling dat dit langzaam wordt afgebouwd.

Afwezigheid van het kind bij de zwemles

Bij afwezigheid van je kind, ontvangen we graag voorafgaand aan de zwemles een bericht. Je kunt de afmelding doorgeven via je account van WoerdenSport.

Als je kind niet naar de zwemles kan komen, dan vervalt de les. Inhalen van de les is niet mogelijk. Als je kind ziek is, zijn de eerste twee lessen voor eigen rekening. Bij meer dan twee aaneengesloten gemiste lessen, worden deze door ons vergoed. Overleg in geval van ziekte van uw kind altijd even met de receptiemedewerker.  

Afwezigheid van de ouder/verzorger tijdens les

Je kunt tijdens de zwemles in Batenstein Eten & Drinken wachten tot je kind klaar is. Uiteraard kun je ook tijdens de les weggaan. We willen je vragen om dat even bij de receptie door te geven, zodat we – indien een kind om welke reden dan ook zijn ouders bij zich wenst – ervan op de hoogte zijn dat we je op dat moment uitsluitend telefonisch kunnen bereiken.

Koffie- en frisdrankenkaart

In Batenstein Eten & Drinken zijn koffie- en frisdrankenkaarten te koop, waarbij je na aankoop van 10 kopjes koffie of 10 frisdranken de 11e gratis krijgt. Een kleine tegemoetkoming voor onze vaste klanten!

Filmpje over de eerste zwemles van Dukkie

Bekijk hier samen met je kind het filmpje over de eerste zwemles van Dukkie in zwembad Batenstein. 

 

 

Dukkies eerste zwemles in Batenstein:
Dukkies eerste zwemles in H2O: