Bij de Zwemles ABC zwemt je kind iedere week een uur. Als je sneller klaar wilt zijn met zwemles, kun je er ook voor kiezen om je kind tweemaal per week te laten zwemmen.

Vergelijk hier de Zwemles-ABC met Turbo-A Cursus

Tijdsduur

Om het A-diploma te behalen geven we als gemiddelde tijdsduur anderhalf jaar met één keer per week een uur zwemles. Sommige kinderen halen binnen anderhalf jaar het A-diploma en sommige kinderen doen er wat langer over. Dat verschilt per kind.

Groepsgrootte

Voor zowel het A-, B- als C-diploma werken we in groepen van maximaal 10 kinderen op 1 zwemonderwijzer.

Doorstroming

Er is een verschil tussen de zwemlessen in Batenstein en H2O. In zwembad Batenstein stroomt je kind door naar een volgend niveau bij een andere lesgever als hij of zij klaar is met een bepaald niveau. Het voordeel van dit individuele systeem is dat kinderen die sneller zijn ook sneller door kunnen naar het volgende niveau. In zwembad H2O blijven kinderen juist zoveel mogelijk in de eigen groep met dezelfde zweminstructeur.  

Leerlingvolgsysteem

Bij de Zwemles ABC werken we met een online leerlingvolgsysteem met onze mascotte Dukkie.

Dukkie door gat zonder achtergrond.jpg
Tarieven zwemles

Voor de Zwemles ABC zijn de kosten € 74,05 voor 4 lessen van 1 uur. Op de zwempas worden de lessen bijgeschreven. Wij werken met een 4-wekelijks betaalsysteem. Voorafgaand aan 4 zwemlessen betaal je het bedrag voor deze zwemlessen, zodat niet ineens een groot bedrag hoeft te worden betaald.

Voordelen van Zwemles ABC:
  • Kinderen kunnen starten vanaf 5 jaar
  • Minder intensief voor het kind door de kortere duur van de zwemles (1 uur)
  • Keuze uit individuele doorstroming in zwembad Batenstein of in de eigen zwemgroep met zelfde zweminstructeur in zwembad H2O 

Zwem-ABC Comfort

Wil je liever in alle rust op zondag leszwemmen? Dat kan! In zwembad H2O kun je kiezen voor Zwem-ABC Comfort. Bij Zwem-ABC Comfort blijven de groepjes het hele A-traject op zondag (worden dus niet verplaatst naar een andere dag). Bovendien zitten er maximaal 8 leerlingen in het groepje, dus meer individuele aandacht voor jouw kind! Omdat de groepsgrootte kleiner is dan bij de reguliere zwemles, geldt een afwijkend tarief.

Vragen?

Heb je nog vragen over de Zwemles ABC? Kijk even bij onze praktische informatie en veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Stuur dan voor zwembad Batenstein een email naar instructie.bsb@woerdensport.nl en zwembad H2O een email naar instructie.h2o@woerdensport.nl

Inschrijven voor zwemles

Je kunt je kind inschrijven voor zwemles via een account van WoerdenSport. Maak eerst een eigen account aan via onze website. Meld vervolgens je kind aan als nieuwe leerling bij 'Mijn cursussen'. Als je deze stappen hebt doorlopen, kun je je kind inschrijven voor zwemles en direct de inschrijfkosten (€ 32,20 exclusief zwempas) voldoen. Let op, de inschrijving is pas voltooid als je de inschrijfkosten hebt voldaan! De zwempas (à € 7,30) kun je bij de receptie van het zwembad kopen. Het inschrijfgeld en de paskosten worden niet geretourneerd.

Direct een account aanmaken en inschrijven voor zwemles

 

 

Zwemles ABC

Tickets

Wanneer kan ik voor Zwemles ABC terecht?

Volledige rooster bekijken