Zwembadverhuur

Bij WoerdenSport Zwembaden bieden wij de mogelijkheid om zwembadwater te huren. Onze zwembaden Batenstein in Woerden en H2O in Harmelen beschikken beide over een 25-meterbad. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Onderstaand zullen we bij beide locaties meer toelichting geven over de verschillende mogelijkheden qua verhuur, nieuwsgierig? Kijk dan snel verder. Voor informatie over de verhuur van het zwembad Batenstein of H2O om bijvoorbeeld een feest te geven, kun je contact opnemen via verhuur@woerdensport.nl.

Zwembad Batenstein

Zwembad Batenstein is een overdekt zwembadcomplex dat de volgende faciliteiten aanbiedt: 25 meter wedstrijdbad, recreatiebad met wildwatergedeelte en glijbaan, extra warm instructiebad, stoomcabine & jacuzzi. Op het buitenterrein naast het zwembad is speelpark BatensteinBuiten gelegen.  

Verhuur mogelijkheden zwembad Batenstein

Zwembad Batenstein beschikt over een 25 bij 15 meter wedstrijdbad. Het bad beschikt over een beweegbare bodem en is op het diepste punt 2.80 meter diep. De watertemperatuur is ca. 28 graden Celsius. Ideaal voor zwemwedstrijden en -trainingen. Bij het huren van het bad, is er mogelijkheid om van de kleedruimtes, kluisjes en douches gebruik te maken.

Het recreatiebad van zwembad Batenstein beschikt over een wildwater kreek, een interactieve glijbaan, een stoomcabine en een jacuzzi. Ook voor de allerkleinste is er een peuterbadje met glijbaan. Kortom, een perfect bad om je te uitermate te vermaken. De watertemperatuur is ca. 30 graden Celsius.

Het extra verwarmde bad (doelgroepenbad) is een bad met een watertemperatuur van ca. 35 graden Celsius. Ideaal voor ontspannende zwemoefeningen.

Onze zwembaden worden regelmatig verhuurd aan zwem-en sportverenigingen. Ben jij ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw vereniging. Al onze zwemaccommodaties beschikken over invalidentoiletten. Ben je geïnteresseerd naar de mogelijkheden of wil je jouw vereniging binnen onze zwembaden promoten (denk hierbij aan narrowcasting). Dan kun je contact opnemen met verhuur@woerdensport.nl

 

Zwembad H2O

Zwembad H2O is een overdekt zwembad van 25 meter. Ook bieden we in H2O recent vernieuwde zalen te huur aan. Het is mogelijk om zowel het zwembad als de zalen te huren. Zo kun je de vergadering of cursus met een frisse duik in het zwembad combineren! Kijk hier voor meer informatie over de zaalverhuur.

Verhuur mogelijkheden zwembad H2O

Zwembad H2O beschikt over een 25 bij 15 meter bad met beweegbare bodem. Het bad is op het diepste punt 2 meter diep. De watertemperatuur is ca. 29 graden Celsius. Naast het 25 meter bad is er nog een klein peuterbadje met glijbaan.

Bij zwembad H2O is er ook de mogelijkheid om het zwemwater in combinatie met de zalen te huren. Ideaal voor een sportieve teambuildingsactiviteit, speciaal feest of workshops.

Onze zwembaden worden regelmatig verhuurd aan zwem-en sportverenigingen. Ben jij ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw vereniging. Al onze zwemaccommodaties beschikken over invalide toiletten. Ben je geïnteresseerd naar de mogelijkheden of wil je jouw vereniging binnen onze zwembaden promoten (denk hierbij aan narrowcasting). Dan kun je contact opnemen met verhuur@woerdensport.nl