Wij bieden kinderen met een verstandelijke, auditieve, visuele of lichamelijke beperking de mogelijkheid om te zwemmen. In veel gevallen kunnen kinderen met een beperking de reguliere zwemlessen volgen.

Als dat niet het geval is, kunnen ze leren zwemmen in een kleiner groepje, waardoor veel individuele aandacht mogelijk is en iedereen zijn eigen tempo kan aanhouden. Ook zijn er privélessen mogelijk.

Het doel is de kinderen vertrouwd te maken met water, hen te leren overleven als ze in het water raken en indien mogelijk de zwemslagen aan te leren evenals alle overige eisen om het officiële NRZ-diploma te behalen.

Bij kinderen die door hun beperking niet aan alle eisen van het officiële diploma kunnen voldoen, werken we toe naar een certificaat dat geheel is afgestemd op alle onderdelen die binnen het vermogen van het kind liggen.

Bij de zwemles voor kinderen met een beperking zwemmen ouders tijdens alle zwemlessen mee met het kind. Dit doen we niet alleen vanwege de veiligheid, maar ook om kinderen sneller voortgang te laten boeken. Daarnaast is het voor kinderen met een beperking vaak erg fijn om hun ouder(s)/verzorger(s) bij zich in het zwembad te hebben.

Heb je nog vragen over Zwemles Speciaal? Stuur voor zwembad Batenstein een email met jouw vraag naar instructie.bsb@woerdensport.nl en zwembad H2O een email naar instructie.h2o@woerdensport.nl.

 

Inschrijven voor zwemles

Je kunt je kind inschrijven voor zwemles via een account van WoerdenSport. Maak eerst een eigen account aan via onze website. Meld vervolgens je kind aan als nieuwe leerling bij 'Mijn cursussen'. Als je deze stappen hebt doorlopen, kun je je kind inschrijven voor zwemles en direct de inschrijfkosten (€ 29,25 exclusief zwempas) voldoen. Let op, de inschrijving is pas voltooid als je de inschrijfkosten hebt voldaan! De zwempas (à € 6,65) kun je bij de receptie van het zwembad kopen. Het inschrijfgeld en de paskosten worden niet geretourneerd.

Direct een account aanmaken en inschrijven voor zwemles

 

 

 

Zwemles Speciaal

Tickets

Wanneer kan ik voor Zwemles Speciaal terecht?

Dag Tijd Locatie
Vrijdag 16:45 - 17:00 Batensteinbad Wedstrijdbad
Volledige rooster bekijken