Bianca

Teamleider

Na verschillende functies in de verpleging, thuiszorg en detailhandel ben ik in juli 2006 bij WoerdenSport (destijds Optisport) terecht gekomen. Ik startte in de horeca en deed vervolgens ook receptiewerk. Na een tijdje ben ik de opleiding tot zweminstructrice gaan doen. Ik was vroeger al gek op het zwembad. Ik was er altijd te vinden en nu mocht ik er werken, hoe leuk is dat?!

Ik heb altijd met heel veel plezier gewerkt als zweminstructrice. Sinds juli 2019 ben ik doorgegroeid naar de functie van teamleidster in het Batensteinbad. Het is een hele nieuwe uitdaging en daar hou ik van. Geen dag is hetzelfde in het zwembad. Op ieder moment gebeurt er wel iets waar je direct op in moet haken. Via persoonlijk contact met onze gasten of collega’s, of via de mail of telefoon. De dag vliegt voorbij en het geeft mij een voldaan gevoel als ik die positief kan afsluiten.

Ik heb veel geleerd de afgelopen jaren. En vooral dat je je dromen na moet jagen. In de 13 jaar dat ik bij het zwembad werk is er zoveel veranderd in mijn leven. Volg je passie en sla paden in die je nog niet kent. Voor mij heeft het geweldig uitgepakt!

Bianca.jpg

Enrico

Horeca Medewerker

Voordat ik in de horeca bij WoerdenSport terecht kwam, heb ik in de grafische wereld gewerkt. Ik werkte als sitemanager op de repro’s van grote advocatenkantoren. De laatste jaren was ik verantwoordelijk voor al het printwerk bij Endemol.

Ik ben in 2018 getroffen door een hartstilstand en raakte daardoor mijn baan kwijt. Mijn laatste functie was erg stressvol en ik heb me daarna voorgenomen om alleen nog maar werk te zoeken waar ik me goed bij voel. Ik was een regelmatige bezoeker van het zwembad en had wel eens tegen mijn vrouw gezegd: ‘Hier zou ik me best thuis voelen’. En dat klopt als een bus!

In het voorjaar van 2019 ben ik in dienst gekomen bij WoerdenSport. Het leukste aan het werken bij WoerdenSport zijn allereerst natuurlijk de collega’s. Die hebben me gelijk doen thuis voelen. De afwisseling in de werkzaamheden, het contact met klanten en soms ook het vermanend toespreken van baldadige pubers maken het voor mij helemaal af. Daarnaast heb ik veel geleerd bij WoerdenSport. Al is het nog zo druk, altijd met de klanten én je collega’s blijven communiceren. Dan wordt de rij vanzelf korter. En natuurlijk melk opschuimen!

Enrico.jpg