Zakelijke evenementen

Buiten de kantoordeur vergaderen, een cursus organiseren of iedereen uitnodigen voor een teambuilding, het kan bij ons allemaal!

Van a tot z verzorgen wij jouw cursus of vergadering. Onze zalen zijn 150m2. De ruimte kan worden verkleind voor een gezelliger sfeer bij kleinere groepen of juist groots gemaakt worden tot 450 m2.

Onze catering wordt tot in de puntjes verzorgd. We werken met lokale leveranciers om aan al jouw wensen te voldoen.

Kom eens langs! We zijn heel eenvoudig bereikbaar met goede parkeergelegenheid.

 

Feest

Grote en kleine feesten met gezelligheid en persoonlijke zorg. Ons team staat voor je klaar.

Of je nu de verjaardag van je dochter of het tien jarig bestaan van jouw bedrijf wilt vieren, we maken van elk evenement een geweldige herinnering.

Voor een gezellig feest hebben we een zaal met eigen bar. Ook een lunchbuffet of koffie receptie verzorgen wij graag. Maak je liever meer kabaal? Dat mag ook! Als jij de muziek kiest, maken wij een gave disco van één van onze zalen.

 

Kinderfeest

We bieden verschillende mogelijkheden voor kinderfeesten. Wil je alleen de zaal huren en van onze heerlijke producten/ons heerlijke aanbod in de horeca gebruik maken? Dat kan!

Al vanaf 8 kinderen kost het arrangement frietje, snack, limonade en waterijsje + de zaal 10€ per kind. Of kies voor ons Disco KinderFeest voor €100 extra.

 

 

Grootse evenementen

Heb je grootse ruimte nodig voor jouw plannen? Zoals een symposium, een beurs of theaterproductie? We hebben 450m2!

Graag maken we van onze zalen één grote ruimte. We hebben onder andere een podium, een HD beamer en groot scherm. Maar ook een tribune of marktstallen zijn mogelijk. Vertel ons jouw grootse plan en we denken graag mee.

Ook jouw catering wensen worden tot in de puntjes verzorgd.

Alles is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden via: sales@woerdensport.nl