Kan je kind extra ondersteuning gebruiken bij de zwemles of vind je het prettig dat de instructeur alle aandacht aan je kind kan geven? Kies dan voor Zwemles Privé. Bij Zwemles Privé gaat je kind samen met de instructeur het water in en krijgt je kind 1 op 1 zwemles.

Je kind zwemt iedere week eenmaal 30 minuten. Je kind krijgt alle aandacht en kan op zijn of haar eigen tempo de zwemslag aanleren. Uiteraard is het ook mogelijk om je kind met Privé zwemles te laten starten en daarna over te stappen naar de Zwemles ABC of Turbo-A zwemles.          

Voordelen
  • Uitsluitend gerichte aandacht voor jouw kind
  • Geen afleiding, je kind kan zich volledig focussen op de zwemslag en zwemtechniek
  • Er hoeft geen rekening te worden gehouden met het niveau en tempo van andere kinderen, je kind krijgt de tijd die het nodig heeft om zich te ontwikkelen

Heb je nog vragen over Zwemles Privé? Stuur voor zwembad Batenstein een email met jouw vraag naar instructie.bsb@woerdensport.nl en voor zwembad H2O een email naar instructie.h2o@woerdensport.nl

 

Inschrijven voor zwemles

Je kunt je kind inschrijven voor zwemles via een account van WoerdenSport. Maak eerst een account aan via onze website. Als je een account hebt aangemaakt, kun je in je account je kind inschrijven voor zwemles en direct de inschrijfkosten (€ 35,90 inclusief zwempas) voldoen.

Direct een account aanmaken en inschrijven voor zwemles

 

 

Zwemles Privé

Tickets

Wanneer kan ik voor Zwemles Privé terecht?

Volledige rooster bekijken