Kan je kind extra ondersteuning gebruiken bij de zwemles of vind je het prettig dat de instructeur alle aandacht aan je kind kan geven? Kies dan voor Zwemles Privé. Bij Zwemles Privé gaat je kind samen met de instructeur het water in en krijgt je kind 1 op 1 zwemles.

Je kind zwemt iedere week eenmaal 30 minuten. Je kind krijgt alle aandacht en kan op zijn of haar eigen tempo de zwemslag aanleren. Het is alleen mogelijk om je voor Zwemles Privé aan te melden als je al lessen bij ons zwembad volgt. Een geldige leskaart om Zwemles Privé lessen in te plannen is dus noodzakelijk.      

Leerlingvolgsysteem

Bij de Zwemles Privé werken we met een online leerlingvolgsysteem met onze mascotte Dukkie.

Voordelen Zwemles Privé
  • Uitsluitend gerichte aandacht voor jouw kind
  • Geen afleiding, je kind kan zich volledig focussen op de zwemslag en zwemtechniek
  • Er hoeft geen rekening te worden gehouden met het niveau en tempo van andere kinderen, je kind krijgt de tijd die het nodig heeft om zich te ontwikkelen


Heb je nog vragen over Zwemles Privé? Stuur voor zwembad Batenstein een email met jouw vraag naar instructie.bsb@woerdensport.nl en voor zwembad H2O een email naar instructie.h2o@woerdensport.nl

Inschrijven voor zwemles

Je kunt je kind inschrijven voor zwemles via een account van WoerdenSport. Maak eerst een eigen account aan via onze website. Meld vervolgens je kind aan als nieuwe leerling bij 'Mijn cursussen'. Als je deze stappen hebt doorlopen, kun je je kind inschrijven voor zwemles en direct de inschrijfkosten voldoen. Let op, de inschrijving is pas voltooid als je de inschrijfkosten hebt voldaan! De zwempas kun je bij de receptie van het zwembad kopen. Het inschrijfgeld en de paskosten worden niet geretourneerd.

Direct een account aanmaken en inschrijven voor zwemles

 

 

Wanneer kan ik voor Zwemles Privé terecht?

Abonnementen & tickets

Zwemles Prive afbeelding.jpg
Privéles losse les
€ 45,85

Bestel nu Privéles losse les