Zwem4daagse 2023

Jaarlijks organiseert WoerdenSport een Zwem4daagse in zwembad Batenstein en H2O. Naast het banenzwemmen worden verschillende activiteiten georganiseerd. 

Ook dit jaar zal het vierdaagse zwemevenement weer plaatsvinden op de onderstaande data: 

Zwem4daagse Batenstein

van dinsdag 27 t/m vrijdag 30 juni 2023

 

Zwem4daagse H2O

van maandag 10 t/m donderdag 13 juli 2023

 

Er volgt snel meer informatie over. 

Zie hieronder een terugblik naar de Zwem4daagse van 2022. 

 

Zwem4daagse 2022 Batenstein en H2O.

Van dinsdag 21 juni tot en met vrijdag 24 juni 2022 konden deelnemers iedere avond 250, 500 of 1000 meter zwemmen in zwembad Batenstein. In zwembad H2O kon men komen zwemmen van maandag 11 juli tot en met donderdag 14 juli 2022.

De Rode Ruiters hebben beide evenementen geopend op feestelijke wijze. Het thema van de Zwem4daagse was boerderijdieren. Hierdoor kwamen er verschillende kinderen maar ook volwassenen verkleed als dier. Er waren leuke Oud-Hollandse spelletjes, (mede) georganiseerd door het Beweegteam Woerden. Ook was er de mogelijkheid om mee te doen met leuke knutselactiviteiten, konden de kinderen zich laten schminken en limonade tappen uit de limonade koe.

In Batenstein heeft de zwemclub ZPC Woerden een demo gegeven. Het evenement werd spetterend afgesloten door DJ Mikey tijdens het Disco zwemmen op de laatste avond.

In H2O daarentegen is er gebruik gemaakt van de zalen, daar waren er als extra activiteiten het lasergamen, een kickboks clinic en demo en konden de kinderen zich uitleven op een groot springkussen.

Alle deelnemers ontvingen een medaille en een certificaat. Verder was een prijsuitreiking voor de best verklede deelnemers, de jongste en de oudste deelnemer. De heer Paul Goinga deed al voor de 53ste keer mee, hij is door ons extra in het zonnetje gezet. Het initiatief en de organisatie lag in handen van WoerdenSport Zwembaden, ZPC Woerden, het Beweegteam Woerden en vrijwilligers.

Wij hebben enorm genoten van het feit dat we het evenement dit jaar weer hebben kunnen organiseren en dat er vele van jullie aan deelgenomen hebben. Wij kijken daarom ook weer uit naar volgend jaar. Hopelijk zien we jullie allen weer terug tijdens de Zwem4daagse 2023.

Voor een impressie zie enkele foto’s hieronder.

 

Zwem4daagse Batenstein 2022

 

Zwem4daagse H2O 2022

 

Voor een impressie zie het filmpje uit 2017 hieronder.

 

 

Zwem4daagse

Abonnementen & tickets

Wanneer kan ik voor Zwem4daagse terecht?

Volledige rooster bekijken