Bij de Turbo-A zwemles behaalt je kind in ongeveer 8 maanden het A-diploma met garantie. Voorafgaand aan de start van de cursus zwemt je kind 5 weken in een voortraject. Het volledige traject duurt dus ongeveer 9 maanden. Het voortraject van de Turbo-A lessen start in augustus. In september start aansluitend het hoofdtraject. 

Vergelijk hier de Zwemles-ABC met Turbo-A Cursus

Tijdsduur

Bij de Turbo-A zwemles behaalt je kind in ongeveer 8 maanden het A-diploma met garantie. Voorafgaand aan de start van de cursus zwemt je kind 5 weken in een voortraject. Het volledige traject duurt dus ongeveer 9 maanden.

Groepsgrootte

We werken met groepen van maximaal 10 kinderen op 1 zwemonderwijzer.

Leerlingvolgsysteem

Bij de Turbo-A zwemles werken we met een online leerlingvolgsysteem met onze mascotte Dukkie.

Aanmelden

Je kunt je kind voor de Turbo-A zwemles aanmelden als je kind 5 jaar is en watervrij. Je kind is watervrij als het in het water durft te springen vanaf de kant, onder water durft te gaan, kan kijken en blazen onder water en kan drijven op de buik en op de rug zonder drijfhulpmiddel.

Voortraject

De Turbo-A zwemles is niet geschikt voor ieder kind. Daarom zwemmen kinderen vooraf 5 weken in een voortraject. Dit doen we om te kijken of je kind watervrij is en om te beoordelen of je kind de vaardigheden snel genoeg oppakt om in een korte tijd het zwemdiploma te kunnen behalen. Dit is belangrijk voor de veiligheid van je kind, maar ook om de zwemlessen voor je kind plezierig te houden.

Na afloop van het voortraject volgt er een gesprek met de lesgever en hoor je of je kind mee kan doen met de Turbo-A zwemles. Mocht je kind niet kunnen deelnemen, dan kan je kind instromen bij Zwemles ABC. In overleg met ouder(s)/verzorger(s) selecteren we een geschikte dag en wordt je kind geplaatst in een les met kinderen op hetzelfde niveau.

Tarief voortraject

Tijdens het voortraject zwemmen kinderen 6 uur verdeeld over 5 lessen. De kosten van het voortraject zijn € 118,90 per 5 lessen.

Tarief Turbo-A zwemles

Kosten: € 1.539,00 voor Turbo-A zwemles met een duur van ongeveer 8 maanden.

Dit bedrag is inclusief Easy Swimm vest en gegarandaard A-diploma. Als je kind het nodig heeft bieden wij kosteloos extra lessen aan.

De Turbo-A zwemles start bij voldoende aanmeldingen.

OefenZwemmen

Je kunt je kind zelf voorbereiden vóór aanvang van het voortraject. Het is belangrijk tijdens de Turbo-A lessen dat je kind watervrij is. Door samen te komen OefenZwemmen durft je kind straks meer in het water. Start jouw kind in september 2023 met de Turbo-A zwemles? Dan mag je kind vanaf 1 april 2023 komen OefenZwemmen tijdens de daarvoor bestemde oefenuurtjes. 

Voordelen van Turbo-A zwemles
  • Er is een duidelijk begin- en eindpunt
  • De groep blijft bij elkaar
  • Er word niet gewisseld van dag/tijd of lesgever
  • Altijd met diploma A-garantie
  • In relatief korte tijd klaar met de zwemlessen 

 

Vragen?

Heb je nog vragen over de Turbo-A zwemles? Kijk even bij de praktische zaken en veel gestelde vragen over Turbo-A zwemles. Staat jouw vraag er niet bij? Stuur voor zwembad Batenstein een email met jouw vraag naar instructie.bsb@woerdensport.nl en voor zwembad H2O een email naar instructie.h2o@woerdensport.nl

 

Inschrijven voor zwemles

Je kunt je kind inschrijven voor zwemles via een account van WoerdenSport. Maak eerst een eigen account aan via onze website. Meld vervolgens je kind aan als nieuwe leerling bij 'Mijn cursussen'. Als je deze stappen hebt doorlopen, kun je je kind inschrijven voor zwemles en direct de inschrijfkosten (€ 34,45 exclusief zwempas) voldoen. Let op, de inschrijving is pas voltooid als je de inschrijfkosten hebt voldaan! De zwempas (à € 7,80) kun je bij de receptie van het zwembad kopen. Het inschrijfgeld en de paskosten worden niet geretourneerd.

Direct een account aanmaken en inschrijven voor zwemles

 

Tickets kopen Turbo-A zwemles

De onderstaande tickets kun je kopen als je kind is ingedeeld in een groep van Turbo-A zwemles. Je kunt het bedrag ook bij de receptie van het zwembad voldoen. 

Wanneer kan ik voor Turbo-A zwemles terecht?