Tijdens de Turbo-A zwemles behaalt je kind in 7 maanden het A-diploma met garantie. Voorafgaand aan de start van de cursus van 7 maanden zwemt je kind 2 maanden in een voortraject. Het volledige traject duurt dus 9 maanden.

Vergelijk hier de Zwemles-ABC met Turbo-A Cursus

Tijdsduur

Tijdens het voortraject van 2 maanden zwemt je kind eenmaal per week 1 uur. Tijdens de cursus van 7 maanden zwemt je kind eenmaal per week 1,5 uur.

Groepsgrootte

We werken met groepen van maximaal 10 kinderen op 1 zwemonderwijzer.

Aanmelden

Je kunt je kind voor de Turbo-A zwemles aanmelden als je kind 5 jaar is en watervrij. Je kind is watervrij als het in het water durft te springen vanaf de kant, onder water durft te gaan, kan kijken en blazen onder water en kan drijven op de buik en op de rug zonder drijfhulpmiddel.

Voortraject

De Turbo-A zwemles is niet geschikt voor ieder kind. Daarom zwemmen kinderen vooraf twee maanden in een voortraject. Dit doen we om te kijken of je kind watervrij is en om te beoordelen of je kind de vaardigheden snel genoeg oppakt om in een korte tijd het zwemdiploma te kunnen behalen. Dit is belangrijk voor de veiligheid van je kind, maar ook om de zwemlessen voor je kind plezierig te houden.

Na afloop van het voortraject volgt er een gesprek met de lesgever en hoor je of je kind mee kan doen met de Turbo-A zwemles. Mocht je kind niet kunnen deelnemen, dan kan je kind instromen bij Zwemles ABC. In overleg met ouder(s)/verzorger(s) selecteren we een geschikte dag en wordt je kind geplaatst in een les met kinderen op hetzelfde niveau.

Tarief voortraject

Tijdens het voortraject zwemmen kinderen wekelijks eenmaal 1 uur. De kosten van het voortraject zijn € 67,30 per 4 lessen.

Tarief Turbo-A zwemles

Kosten: € 1.121,00 voor Turbo-A zwemles met een duur van 7 maanden.

Dit bedrag is inclusief Easy Swimm vest en gegarandaard A-diploma. Als je kind het nodig heeft bieden wij kosteloos extra lessen aan.

De Turbo-A zwemles start bij voldoende aanmeldingen.

Voordelen van Turbo-A zwemles
  • Er is een duidelijk begin- en eindpunt
  • De groep blijft bij elkaar
  • Er word niet gewisseld van dag/tijd of lesgever
  • Altijd met diploma A-garantie
  • In relatief korte tijd klaar met de zwemlessen 

 

Vragen?

Heb je nog vragen over de Turbo-A zwemles? Kijk even bij de praktische zaken en veel gestelde vragen over Turbo-A zwemles. Staat jouw vraag er niet bij? Stuur voor zwembad Batenstein een email met jouw vraag naar instructie.bsb@woerdensport.nl en voor zwembad H2O een email naar instructie.h2o@woerdensport.nl

 

Inschrijven voor zwemles

Je kunt je kind inschrijven voor zwemles via een account van WoerdenSport. Maak eerst een account aan via onze website. Als je een account hebt aangemaakt, kun je in je account je kind inschrijven voor zwemles en direct de inschrijfkosten (€ 35,90 inclusief zwempas) voldoen.

Direct een account aanmaken en inschrijven voor zwemles

 

Tickets kopen Turbo-A zwemles

De onderstaande tickets kun je kopen als je kind is ingedeeld in een groep van Turbo-A zwemles. Je kunt het bedrag ook bij de receptie van het zwembad voldoen. 

Turbo-A zwemles

Tickets

Wanneer kan ik voor Turbo-A zwemles terecht?

Volledige rooster bekijken