Op dit moment wordt deze les niet aangeboden. Zodra we nieuwe lessen starten, melden we dit op onze website en social media. Houd deze dus in de gaten!

 

Heb jij je A- en B-diploma en wil je leren snorkelen voor als je op vakantie gaat? Doe dan mee met deze superleuke Snorkelcursus in Batenstein!

Je leert in 10 lessen de basis van het snorkelen. Je leert bijvoorbeeld hoe je je duikbril opzet en je flippers aantrekt, hoe je het water inspringt en hoe je je snorkel leegblaast. Op een speelse manier doen we veel oefeningen, zodat je aan het einde van de cursus de snorkeltechniek goed beheerst. Zo worden je vakanties nog veel leuker!

Cursus

We starten in 2022 weer een snorkelcursus. Je bent precies voor de zomervakantie klaar, dus je kunt tijdens de vakantie direct je snorkeltechnieken in praktijk brengen.

Prijs
De prijs is inclusief certificaat en snorkel pakket, bestaande uit een duikbril, flippers en snorkel.

Gratis proefles
Wil je eerst even kijken of het wat voor je is? Laat het ons weten en doe mee aan de gratis proefles. Als je het leuk vindt, dan schrijf je je in voor de cursus.

Interesse?
Heb je interesse in de snorkelcursus voor kinderen? Stuur een email naar instructie.bsb@woerdensport.nl met daarin de naam van je kind, de leeftijd en de schoenmaat (in verband met de flippers).

Snorkelcursus voor kinderen

Wanneer kan ik voor Snorkelcursus voor kinderen terecht?

Volledige rooster bekijken