Op dit moment wordt deze les niet aangeboden. Zodra we nieuwe lessen starten, melden we dit op onze website en social media. Houd deze dus in de gaten!

 

Ben je op zoek naar een intensieve training die geschikt is voor elk niveau? Lijkt het je leuk om in de buitenlucht te sporten in combinatie met een uitdagende work-out in het water? Doe dan mee met AquaBootcamp.

Wat is AquaBootcamp

AquaBootcamp is een echte powertraining, waarbij je aan je kracht, conditie, souplesse, coördinatie en uithoudingsvermogen werkt. Onder begeleiding van gecertificeerde en gemotiveerde trainers doe je een intensieve full body workout. Het eerste gedeelte van de training vindt buiten plaats, het tweede gedeelte in het zwembad.

Geschikt voor iedereen
Bij AquaBootcamp is er ruimte voor iedereen, ongeacht leeftijd of trainingsniveau. Beginnende sporters kunnen meedoen en in eigen tempo conditie en kracht opbouwen. Het is altijd lastig om weer te starten met sporten, maar onze trainers motiveren je en zorgen ervoor dat je in korte tijd conditie en spierkracht opbouwt!

Voor geoefende sporters worden de oefeningen verzwaard. Dezelfde oefeningen, maar wel allemaal net een tandje zwaarder zodat je elke keer wordt uitgedaagd. Onze instructeurs zorgen ervoor dat jij iedere keer je grenzen verlegt!

Waarom AquaBootcamp?

  • Effectiever trainen door een combinatie van oefeningen buiten en in het zwembad
  • Een uitdagende mix van oefeningen, zodat alle spiergroepen worden getraind
  • Altijd op je eigen niveau, want jij bepaalt de zwaarte waarop je traint

Let op: een zwempas (€ 7,30) is noodzakelijk om de online aangeschafte badenkaarten te kunnen activeren. U kunt de zwempas bij de receptie van het zwembad voorafgaand aan uw eerste bezoek kopen. 

Wanneer kan ik voor AquaBootcamp terecht?