Vacature hulpkrachten horeca

Ben jij schoolgaand en wil je in een gezellige omgeving met leuke collega’s in de weekenden bijverdienen?


WoerdenSport is de exploitant van de zwembaden ‘Batenstein’ in Woerden en ‘H2O’ in Harmelen. WoerdenSport is opgezet door betrokken inwoners die zich ten doel stellen de zwembaden toegankelijk te houden door een transparant, renderend en effectief zwembadbeheer met een grote maatschappelijke betrokkenheid en gezonde financiële kaders. 

Voor de horeca gelegenheden Batenstein Eten & Drinken en H2O Eten & Drinken in onze zwembaden in Woerden en Harmelen zoeken wij meerdere

Hulpkrachten Horeca (m/v)

Ben jij representatief, klantgericht, betrouwbaar en heb je een dienstverlenende, positieve en pro-actieve instelling. Ben je minimaal 16 jaar en wil je graag naast je school bijverdienen in de weekenden, solliciteer dan nu.

Wat mag je gaan doen?

Je mag assistentie verlenen bij alle voorkomende werkzaamheden in Batenstein Eten & Drinken en H2O Eten & Drinken. Je begroet de gasten hartelijk, je helpt achter de bar en bereidt kleine gerechtjes in de keuken, je houdt toezicht in de waterspeeltuin achter het Batensteinbad (BatensteinBuiten) en zorgt samen met je collega’s voor het tuinonderhoud. Je vindt het niet erg om schoonmaak werkzaamheden te verrichten en je vindt het leuk om kinderen te vermaken als onze mascotte Dukkie.

Wij bieden

Een afwisselende functie in een gezellige en dynamische omgeving met veel ruimte voor inbreng van ideeën. WoerdenSport heeft goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Zwembaden. Als Hulpkracht Horeca ontvang je een all-in-salaris waarbij je vakantiegeld en vakantiedagen direct inbegrepen zijn.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Kijk hier voor meer informatie over WoerdenSport Zwembaden. Voor vragen kun je contact opnemen met Gérard Kroese, Hoofd Horeca, 06-83524563.

Wij ontvangen graag zo spoedig mogelijk jouw sollicitatie met CV. Solliciteren kan direct via het sollicitatieformulier op onze website of per brief naar: WoerdenSport Zwembaden, T.a.v. Gérard Kroese, Van Helvoortlaan 40, 3443 AP Woerden.

Solliciteer direct