Vacature hulpkracht BatensteinBuiten

Ben jij schoolgaand en wil je in een gezellige omgeving met leuke collega’s in de weekenden en vakanties bijverdienen?

WoerdenSport is de exploitant van de zwembaden ‘Batenstein’ in Woerden en ‘H2O’ in Harmelen. WoerdenSport is opgezet door betrokken inwoners die zich ten doel stellen de zwembaden toegankelijk te houden door een transparant, renderend en effectief zwembadbeheer met een grote maatschappelijke betrokkenheid en gezonde financiële kaders. 

Voor ons spetter-, sport- en spraypark BatensteinBuiten zoeken wij meerdere

Hulpkrachten (m/v)

tijdens het BatensteinBuiten seizoen (half maart tot en met begin september)

Ben jij representatief, klantgericht, betrouwbaar en heb je een dienstverlenende, positieve en pro-actieve instelling. Ben je minimaal 16 jaar en wil je graag naast je school bijverdienen in de weekenden en de vakanties, solliciteer dan nu.

Wat mag je gaan doen?

Je houdt toezicht in het spetter-, sport- en spraypark BatensteinBuiten (achter het Batensteinbad) en zorgt samen met je collega’s voor het tuinonderhoud. Daarnaast mag je assistentie verlenen bij alle voorkomende werkzaamheden in Batenstein Eten & Drinken. Je begroet de gasten hartelijk, je helpt achter de bar en bereidt kleine gerechtjes in de keuken, Je vindt het niet erg om schoonmaak werkzaamheden te verrichten en je vindt het leuk om kinderen te vermaken als onze mascotte Dukkie.

Wij bieden

Een afwisselende functie in een gezellige en dynamische omgeving met veel ruimte voor inbreng van ideeën. WoerdenSport heeft goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Zwembaden.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Kijk hier voor meer informatie over WoerdenSport Zwembaden. Voor vragen kun je contact opnemen met Gérard Kroese, Hoofd Horeca, 06-83524563.

Wij ontvangen graag zo spoedig mogelijk jouw sollicitatie met CV. Solliciteren kan direct via het sollicitatieformulier op onze website of per brief naar: WoerdenSport Zwembaden, T.a.v. Gérard Kroese, Van Helvoortlaan 40, 3443 AP Woerden.

Solliciteer direct