WoerdenSport geruiterd

16-05-2022

WoerdenSport geruiterd

 

Het bestuur van WoerdenSport heeft de Woerdense waarderingspenning ‘de Rode Ruiter’ ontvangen. Geweldig dat WoerdenSport door de gemeente als maatschappelijk initiatief in het zonnetje is gezet.

Het bestuur draagt deze penning op aan alle medewerkers die elke dag vol energie klaar staan om onze kinderen te leren zwemmen en veilig te laten sporten en recreëren in het Batensteinbad, H2O Harmelen en BatensteinBuiten. We bedanken ook alle bezoekers die samen met ons een succes maken van onze mooie locaties. En last but not least: zonder Dukkie was dit alles natuurlijk niet gelukt!

De uitreiking van de Penning Woerden 650 is één van de feestelijkheden die horen bij de viering van het feit dat Woerden 650 jaar geleden stadsrechten kreeg. Op de penning staat een rode ruiter die verwijst naar de ruiter die op het schilderij ‘Het beleg van Woerden’ staat afgebeeld. Er worden 650 penningen uitgereikt aan personen en organisaties die zich in de afgelopen jaren verdienstelijk hebben gemaakt voor Woerden.