Groot succes voor de eerste editie van de kerstmarkt in H2O

21-12-2022

De kerstmarkt in H2O was een groot succes.

De kerstmarkt in H2O trok veel aandacht van bezoekers uit verschillende plaatsen. De markt georganiseerd door WoerdenSport Zwembaden in samenwerking met RC productions bestond uit verschillende kraampjes met een uitlopend aanbod, de foodstands en leuke activiteiten voor de kinderen hielpen allemaal mee aan dit succes.

Een variërend aanbod van producten en activiteiten

Op vrijdag 9 en 10 december vond de allereerste editie van de kerstmarkt in H2O plaats. De markt deed zich zowel binnen als buiten voor en had een variërend aanbod van producten te bieden. Zo stonden er stands met kerststukken, kleding, kerstattenties, lekkernijen en ook trad KiKa fonds saxofonist Ben Wissink live op.

Kinderen konden touwtje trekken, in de iglo lekker uitrusten, marshmallows roosteren, poffertjes halen en ook een leuke speurtocht lopen. Ook Dukkie en de Kerstman waren op de markt te vinden.

Voor wie niet lopend naar de decembermarkt in het dorp kon of wilde gaan, was er een KerstExpress geregeld. Een personenbusje dat de mensen van H2O naar het dorp bracht en weer terug.

Ook volgend jaar een Kerstmarkt in H2O

Naar aanleiding van deze eerste editie denkt WoerdenSport Zwembaden er serieus over na om volgend jaar een nieuwe editie te organiseren.