DE MEDEWERKER CENTRAAL

24-05-2023

DE MEDEWERKER CENTRAAL

Zonder medewerkers geen zwemlessen, geen aqualessen, geen heerlijke kop koffie of lekker buiten spelen. Je begrijpt het, de medewerkers zijn onmisbaar bij WoerdenSport Zwembaden.

Elke medewerker en daarmee elke functie maakt deel uit van het uiteindelijke eindresultaat en de diensten die wij onze bezoekers bieden.
Daarom vinden wij het belangrijk dat ook zij in het zonnetje gezet worden.

Afgelopen kerst mochten alle medewerkers een wens inleveren voor een andere collega. Er zijn liefdevolle wensen ingeleverd en samen met collega’s zullen wij verschillende van deze mooie wensen in vervulling gaan brengen.

Eén van de ingeleverde wensen was een heerlijk diner voor onze zweminstructrice Linsey.

Afgelopen maandag (22 mei) is deze wens in vervulling gegaan en mocht Linsey een collega naar keuze meenemen. Miranda zorgt vaak dat Linsey op de maandagavonden tussen de lessen door een heerlijke (warme) maaltijd kan nuttigen. De keuze was dan ook snel gemaakt.

Na de aqualessen mochten Linsey en Miranda aanschuiven in Batenstein Eten & Drinken en stonden kok Robert en sous-chef Enrico (collega’s) klaar om het 7-gangen diner te serveren.
Een mooie avond, een heerlijk diner en lieve collega’s die graag iets voor elkaar betekenen is het eindresultaat van deze geweldige wens.