Inloop UkkieZwemmen

Tijdens de schoolvakanties (behalve de zomer- en kerstvakantie) is vaak (niet altijd, raadpleeg het vakantierooster) er in Zwembad Batenstein op dinsdagochtend een Inloop UkkieZwemmen. Kom met je Ukkie naar het UkkieZwemmen én neem tegelijkertijd zijn of haar broertjes en/of zusjes ook gezellig mee naar het zwembad!

Hoe werkt het

Je kunt met je Ukkie terecht bij het UkkieZwemmen. Neem gerust je andere kinderen mee! Een tweede ouder is uiteraard ook van harte welkom!

Het is de bedoeling dat de oudere kinderen kunnen meekijken en meedoen tijdens de ukkie-les. De oudere kinderen die nog geen A diploma hebben, moeten wel bandjes om. Na de les is er nog ruimte om even vrij te spelen in het bad waar geen les wordt gegeven.

 

Tijden

09.00 – 09.30 uur:      UkkieZwemmen voor baby’s van 6 weken tot 6 maanden
09.30 – 10.00 uur:      UkkieZwemmen voor baby’s van 6 tot 12 maanden
10.00 – 10.30 uur:      UkkieZwemmen voor baby’s van 12 tot 24 maanden
10.30 – 11.00 uur:      UkkieZwemmen voor peuters van 2 jaar

11.00- 11.30 uur:       UkkieZwemmen voor peuters van 3 jaar

 

Tarieven

Voor het UkkieZwemmen gelden de volgende tarieven*:

  • € 8,05 voor een Ukkie met 1 ouder
  • Overige kinderen: € 4,15 per kind
  • Volwassenen: € 4,60 per volwassene (voor 65+ geldt € 4,15 per volwassene)

*Deze tarieven zijn gebaseerd op de prijzen voor een los bad. Als je in het bezit bent van een badenkaart, dan gelden de tarieven met korting.

Vragen

Die beantwoorden we graag! Je kunt terecht bij de receptie van het zwembad of stuur een email naar communicatie@woerdensport.nl.

Let op, kijk altijd even bij de openingstijden om ervan verzekerd te zijn dat de Inloop UkkieZwemmen plaatsvindt. Op de donderdagen is er tijdens de vakanties geen UkkieZwemmen!